Следва

Love to quote... Любовта, Елиф и Съзерцанието, Част 1

Мъжът Скорпион - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Скорпион е страстен във всичко: приятелството, работата, храната, децата, роднините...

Astro преди 1 година

В специална поредица Астро-наръчник за прелъстяване, кратко, но достатъчно красноречиво правим астрологична дисекция на любимите мъже. И след като разнищихме мъжът Везни, по зодиакалната логика идва ред на Скорпиона, в чийто знак свети Слънцето в момента! Как да го обичаме, как по-добре да го разбираме, за какво да не му се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Скорпион е страстен във всичко: в приятелството, работата, храната, децата, роднините. Въпреки че създава впечатление за спокоен и уравновесен човек, вътре в него се крие кипящ вулкан, който непрекъснато бълва страсти. Най-силната страна на мъжа Скорпион е умението да управлява. Той не се интересува от това, което другите мислят за него и е напълно безразличен към впечатлението, което прави на околните. Ласкателството е под неговото достойнство. Той се ръководи едновременно и от интелект, и от емоции. Неговият характер е толкова силен, колкото и притегателен. Мъжът Скорпион винаги е главният - във всичко и навсякъде. Той никога не забравя добротата и не прощава нанесените му обиди. Изключително предан е на приятелите си. Този прекрасен човек с удоволствие ще се посмее на шегите в компания, а след това ще се превърне в ласкав и нежен любовник. Какво повече да иска човек?

Любов

За мъжа Скорпион любовта - това са страстни, продължителни емоции, които могат да бъдат насочени само към един човек. Любовта за него се явява централна тема в живота и основен смисъл, определящ останалата система от ценности. Той е дълбоко привързан към този, когото обича и старателно прикрива своята зависимост от него. Ако го обичате, ще ви отвърне със същото. Само не бъдете нечестни с него - не може да го понесе. Мъжът Скорпион предпочита симпатични сексуални партньорки и не изпитва необходимост да ги пази в тайна (една от друга или от света). Ако той реши да ви ухажва, веднага ще разберете... С неговата любов и подкрепа ще постигнете неща, за които не сте и мечтали. Животът с мъж Скорпион - това е страхотен филм, който заслужава да бъде заснет.

Брак

За мъжете Скорпиони са много важни приятелите, но на първо място е семейството. Той винаги мисли за бъдещето, дребните интрижки не са му присъщи. Главното за него е да намери подходящ партньор; човек, който ще направи живота му смислен и ще гъделичка честолюбието му. Ако някой не му харесва, той просто ще престане да се среща с него. Неговите мисли винаги са изписани на лицето му. Ако се ожени, това е за цял живот. Ако живее с една жена в продължение на няколко години и не ѝ предлага брак, значи трябва сериозно да си поговорите... Очевидно, той не подхожда отговорно към тази връзка. Когато осъзнае сериозността на своите намерения задължително ще поиска да оформи официално отношенията си с жената, която обича. Той никога не се жени, за да кръшка настрани. Бракът за мъжа Скорпион е свещен - можете да разчитате на това.

Секс

Мъжът Скорпион е великолепен любовник. За него не съществуват забрани в секса. Жените го намират за неустоим и привлекателен. Той е страстен, емоционален, непредсказуем и се ръководи от сексуалните си увлечения. Мъжът Скорпион е свикнал да следва желанията си и да ги удовлетворява напълно, въпреки всички препятствия. В леглото може да разчитате на повече от колкото сте предполагали. За мъжа Скорпион не съществуват бариери и никаква срамежливост не е пречка за него. Той не се интересува от изтънчени техники, иска само да задоволи неконтролируемите си потребности от секс. Още не успял да се съблече, той вече е готов за работа. Мъжът Скорпион има нужда да доминира напълно над една жена. В секса може да му липсва спонтанност обаче напълно компенсира това с неограничените си възможности и богата еротична програма. Сексът без истинска любов за него е немислим. Когато отношенията са чисто платонични, те не продължават дълго.

Идеалната жена

Често мъжът Скорпион предявява завишени изисквания към своята любима. Ако решите да споделите съдбата си с мъж Скорпион, трябва да сте наясно, че господстващите позиции ще принадлежат именно на него. Трябва да му позволите да бъде лидер във вашата връзка. Той не харесва жени, които са по-силни от него. Така че, постарайте се да направите така, че главата на семейството да бъде той, макар че в действителност всичко ще ръководите вие. Направете го щастлив и този мъж ще направи всичко за вас. Брак или отношения без секс за него не съществуват. Само една смела жена ще дръзне да полети с този орел, без да се страхува, че ще падне.

More Astro