Мъжът Везни - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Везни - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Везни е най-възпитаният от всички зодиакални знаци. Той цени добрите маниери, притежава чувство за такт, премерени емоции, интуитивно разбиране на изкуството...

Възраждаме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите мъже. Предстои да разнищим отново всеки от мъжки пол и от Овен до Риби, но започваме с Везните на ръба на началото на техния сезон! Ето как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.


Крехко равновесие: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Везни, знак по знак


Мъжът Везни е най-възпитаният от всички зодиакални знаци. Той цени добрите маниери, притежава чувство за такт, премерени емоции, интуитивно разбиране на изкуството и на всичко красиво. Той е добър събеседник, поддържа всеки разговор, справедлив е и определено ще помогне в труден момент. Има страхотно чувство за хумор, обича жените. Мъжът Везни е мечтател, идеалист, вярва в световния мир и честната игра. За него вземането на решение е свързано с огромно напрежение. Той не обича да казва "не". Постоянно търси равновесие и хармония, и не вижда никакъв смисъл да се отдава на разрушителните последици. Смята, че е необходимо да се живее днес и не мисли за бъдещето.

Любов

Влюбеният мъж Везни се превръща в Шекспир и да го заставим да замълчи е почти невъзможно. Готов е да харчи пари за любимата, да я изненадва приятно и по всякакъв начин да показва своята любов. Той ще подкрепя и обича нежно. По природа естет и романтик, мъжът Везни цени всичко красиво - красиви неща, красиви отношения, красив външен вид. Затова често се влюбва в (конвенционално) красиви момичета, хубавици от пръв поглед. Той е умел ухажор, а на такъв симпатичен и очарователен мъж е трудно да се откаже, така че ще трябва сами да проправите път към сърцето му. Веднага след като мъжът Везни ви очарова, трудно ще скъсате отношенията си с него. Ако сте уверени в своята любов, не променяйте решението си да му предложете да се ожените - на него това няма да му е лесно. Взимайки инициативата в свои ръце ще облекчите задачата му.

Брак

Всички мъже Везни гледат на брака сериозно. Обаче не забравяйте, че той е най-галантният кавалер, способен да завърти главата на всяко момиче - или на няколко едновременно. Мъжът Везни винаги има много приятелки и това може постоянно да разстройва неговата законна съпруга, ако тя се случи ревнива. Встъпвайки в брак, мъжът Везни очаква от тази връзка хармония за душата и тялото, защита, комфорт, и взаимна подкрепа. В действителност обаче, създаването на семейство се разглежда от Везните като мярка за успех в живота, а самият факт, сключване на брак е много важен за самочувствието на мъжа Везни. Той търси перфектната партньорка в живота. За него е много важно как се поддържа дома. Самият той може да не бъде много акуратен, но смята, че вие сте длъжни да правите всичко вместо него. Ако не се чувства комфортно у дома, мъжът Везни страда ужасно и разваля живота и на другите. Освен това се подгответе за факта, че неговият дом ще бъде център на гостоприемство по всяко време на денонощието. Везните са от най-добрите бащи сред знаците на зодиака. Децата ще получават от него много внимание и в любящи, и в назидателни ситуации.


Въздушните знаци EXPLAINED: Близнаци, Везни, Водолей


Секс

Мъжът Везни е специалист в любовната игра. По принцип той обича да прави любов с нежност. Сексът за него не се ограничава само до леглото в спалнята. Той се стреми да достави удоволствие и е готов за всичко. За него е много важна удобната и комфортна обстановка. Той е особено загрижен за това дали, колко често и как жената достига оргазъм. Мъжът Везни се нуждае от пълното внимание на партньорката си. Бъдете готови да изпълните всяка негова фантазия - бъдете му съветник, поет, масажист, и разбира се, любовница. Той не е от най-верните любовници, не вижда нищо лошо да поддържа няколко връзки едновременно. С удоволствие може да наблюдава как правят любов други двойки, които не е задължително да са от различен пол. Въпреки това, ако наистина ви обича - може да бъдете спокойни, той няма да изневерява.

 

Идеалната жена

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.