Мъжът Везни - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Везни е най-възпитаният от всички зодиакални знаци. Той цени добрите маниери, притежава чувство за такт, премерени емоции, интуитивно разбиране на изкуството...

Стартирахме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите мъже. И след като разнищихме мъжът Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева, идва ред на Везните!
Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Везни е най-възпитаният от всички зодиакални знаци. Той цени добрите маниери, притежава чувство за такт, премерени емоции, интуитивно разбиране на изкуството и на всичко красиво. Той е добър събеседник, поддържа всеки разговор, справедлив е и ще ви помогне в труден момент. Има страхотно чувство за хумор, обича жените. Мъжът Везни е мечтател, идеалист, вярва в световния мир и честната игра. За него вземането на решение е свързано с огромно напрежение. Той не обича да казва "не". Постоянно търси равновесие и хармония, и не вижда никакъв смисъл да се отдава на разрушителните последици. Той смята, че е необходимо да се живее днес и не мисли за бъдещето.

Любов
Влюбеният мъж Везни се превръща в Шекспир и да го заставите да замълчи е почти невъзможно. Готов е да харчи пари за вас, да ви изненадва приятно, и по всякакъв начин да показва своята любов. Той ще ви подкрепя и обича. По природа естет и романтик, мъжът Везни цени всичко красиво - красиви неща, красиви отношения, красив външен вид. Затова често се влюбва в красиви момичета от пръв поглед. Той е умел ухажор, а на такъв симпатичен и очарователен мъж е трудно да се откаже, така че ще трябва сами да проправите път към сърцето му. Веднага след като мъжът Везни ви очарова, трудно ще скъсате отношенията си с него. Ако сте уверени в своята любов, не променяйте решението си да му предложете да се ожените. Взимайки инициативата в свои ръце ще облекчите задачата му.

Брак
Всички мъже Везни гледат на брака сериозно. Обаче не забравяйте, че той е най-галантният кавалер, способен да завърти главата на всяко момиче. Мъжът Везни винаги има много приятелки и това може постоянно да разстройва неговата законна съпруга. Встъпвайки в брак, мъжът Везни очаква от тази връзка хармония за душата и тялото, защита, комфорт, и взаимна подкрепа. В действителност обаче, създаването на семейство се разглежда от Везните като мярка за успех в живота, а самият факт, сключване на брак е много важен за самочувствието на мъжа Везни. Той търси перфектната партньорка в живота. За него е много важно как се поддържа дома. Самият той може да не бъде много акуратен, но смята, че вие сте длъжни да правите всичко вместо него. Ако не се чувства комфортно у дома, мъжът Везни страда ужасно и разваля живота и на другите. Освен това се подгответе за факта, че неговият дом ще бъде център на гостоприемство по всяко време на денонощието. Везните са най-добрите бащи сред знаците на зодиака. Децата получават от него много внимание, той винаги им обяснява защо ги наказва.

Секс

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.