Следва

Летен хороскоп 2023 - Риби

Летен хороскоп 2023 - Водолей

Какво ще бъде лятото за Водолей под и над завивките?

Astro преди 9 месеца

Ако Марс подслажда лятото, то Венера внася съмнения в най-интимните и лични аспекти от живота ви. Ще се колебаете за отношенията ви с околните, притеснявайки се, че сте твърде много на разположение или че не сте достатъчно мили (дори Сатурн няма да ви помогне да намерите отговора). На какво да заложите? На Меркурий и неговата логика, на онези мисли, които ви подсказват правилния отговор. Доверете се на интелигентността си.

Любов: През този сезон планетите ви предизвикват и ви показват важни неща и ситуации. Не липсват поводи да вкарате и сърцето си в играта. Внимавайте само с Венера и нейната нерешителност и съмнения. Ако сте необвързани: 14-ти юли и 16-ти август ще са дните, в които горещите срещи имат най-голям шанс да се случат.

Работа: Марс решава всичко – планетата на енергията и действията, която вече има точен план за вас. Марс, който до първите дни на юли, прави нещата в работата предизвикателни. Но (това е новината, която озарява лятото) от 10-ти юли червената планета ще ви даде спокойствието, от което имате нужда, за да си отдъхнете.

Летен съвет: 27-ми август ще бъде най-добрият ден за сътрудничество.

More Astro