Следва

Проблеми в рая: Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат

Летен хороскоп 2023 - Риби

Какво ще бъде лятото за Риби под и над завивките?

Astro преди 9 месеца

Лятото започва с прекрасни обещания и предпоставки за време, изпълнено с красиви, приятни, весели моменти. Слънцето и Меркурий от тригона ще ви придружават в новия сезон, изпъстрен с цветоветете на надеждата. Запазете енергията си до средата на юли, когато Марс и Мекурий правят всичко леко по-несимпатично, но Луната обещава, че ще запази красотата на летните моменти даже и през следващия сезон.

Любов: Меркурий описва много благоприятен момент за любовта, който започва в края на юни и продължава до средата на юли. Но споменава и за период в август, в който напрежението и конфронтациите ще са доста разпалени и чести. Не отдавайте голямо внимание на това, тъй като пълнолунието в края на август е посветено на Риби и може да изтрие всяка негативна енергия. Ако сте необвързани: разчитайте на Юпитер и неговия сексапил – особено на 27-ми юли и 10-ти август.

Работа: Юпитер все така продължава да ви подтиква да изразявате себе си, гарантирайки лесни сътрудничества, които ще проработят. Още повече – до средата на юли Марс ви гарантира перфектна енергия за работа и ви дава стимул да не се отказвате и да не преставате да се борите. След края на юли ще бъде по-добре леко да забавите темпото. Избягвайте да споделяте това, което мислите, около средата на юли, защото ще е трудно да ви разберат.

Летен съвет: На 17-ти юли вървете към сбъдването на ваша мечта, отлагайки всеки разговор за нея до 10-ти август.

More Astro