Следва

Ким VS Хилари - ехидната усмивчица като разбереш, че си по-добър юрист от юристите

Залагаме на 29-30 см - Анджелина Джоли с тънката талия

Феновете веднага сравниха видяното с култовата героиня на актрисата - Лара Крофт

 

Celebrities преди 1 година

Това беше времето на аферата с Брад Пит, г-н и г-жа Смит и развода на десетилетието. Но ако си спомняте, звездната роля, която донесе луда популярност на Анджелина Джоли, бе безстрашната Лара Крофт от франчайза Tomb Raider и фирмената й визия: къс черен гащеризон с шорти и без ръкави, в който актрисата изглеждаше невероятно съблазнително. 


Love to Quote: 15 цитата от Анджелина Джоли за любовта, мъжете и жените днес


Изглежда, че дори в статута си на сериозен режисьор и посланик на благотворителността, Анджелина понякога копнее за онези приключенски времена в киното. Фотографи уловиха Джоли на изхода на бизнес сграда в най-"провокативния" й тоалет в последните десетина години (четете още: Летищният стил на звездите: Анджелина в шоколадова пижама).

За горещите температури холивудската многодетна майка избра кроп топ с американско рамо и широк панталон с басти и ниска талия. Може би за пръв път от много време насам Анджи демонстрира в каква фантастична физическа форма се намира, достатъчно е да се фокусираме върху талията й на принцеса от приказките. 

More Celebrities

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Celebrities преди 15 часа

Да, винаги сме харесвали Деми Мур, със или без пластичните й операции, със или без скандалите в личния й живот и прочие съпътстващи славата подробности. Защото тя символизира именно това, което наричаме безупречна дамска увереност, постигната с труд, усилие и ум. Вижте поредната й великолепна поява - на галавечерта на Музея на академията за филмово изкуство и наука в Лос Анджелис.