Следва

Салата от авокадо и домати от сорта “биволско сърце”

Кой позна Къде сме...? и спечели!

Кой позна Къде сме...? и спечели!

All About Life преди 7 години

Вървим по един централен булевард, наоколо движението от пешеходци ни обгръща, познатата зелена табела ни очаква, любимо място, олицетворение на щастието, в сърцето на града.

Зададохме ви въпроса “Къде сме?” и получихме много верни отговори, защото това място има притегателна сила и който го посети веднъж, се връща отново и отново. Верният отговор е ресторант “Щастливеца” в гр. София на бул. “Витоша” 27.

Човекът, който ни отговори правилно и имаше късмета да спечели ваучер на стойност 40 лв., е Росица Стайкова.

Честито на Росица! Очакваме да се свърже с нас, за да уточним как да получи наградата си.

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 15 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.