Следва

Бръм-бръм по градските тротоари

Петъчна доза секс: Мъжът, на когото бих казала "Да"

Ако е вярно, че всичко, което визуализираме убедително дълго време накрая ни настига, то ето кого да очакваме пред олтара

All About Life преди 7 години

Миналата година всяка една от нас си призна за какъв мъж НЕ иска да се омъжи в никакъв случай. Година по-късно сме далеч по-позитивни, дотолкова че ни се причуват сватбени камбани. Защо не?! И ако е вярно, че всичко, което визуализираме убедително дълго време накрая ни настига, то ето кого да очакваме пред олтара. Та-ра-та-дааааа...

Мелани



Не търся перфекността. За мен нещата са прости - важно е да бъде разбран, с чувство за хумор и отговорност. Да, всички се влюбват във външността и това е неизбежно. Няма как да разбереш що за човек е Той ако се виждате за първи път, но всичко това става с времето. Та, външността е важна, но характерът, възпитанието и отношението на един мъж са най-трудните за анализиране препятствия. Как да познаеш, че това е човекът, за когото искаш да омъжиш? Ами, просто го усещаш, може би не се описва с конкретни думи. Обичате да споделяте времето си заедно, макар понякога да мислите различно; винаги се съгласявате един с друг; поемате отговорност, но правите и щуротии; карате се за маловажни неща, но и двамата знаете, че спорите за глупости; представяте си бъдещето... Просто в един момент разбирате, че сте един за друг. Всички тези “лигави” работи всъщност се оказват ключови. Поне при мен е така.

Миглена А.



Без изобщо да се опитвам да избягам от клишето, той с главно Т, трябва да е романтик! Всички псевдо или не “лоши момчета” - in the box to the left.
Трябва да е добре възпитан джентълмен, който няма да ме остави в дванайсет през нощта да се прибера сама, нито ще се вмъкне пред мен в заведението, докато му държа вратата.
Забравям за миг онази изконна истина, че ако предишните трима мъже в живота ти са били музикант, актьор и художник, то най-вероятно следващият ще е психоаналитик и си го поръчвам артистичен. Доста ми е важно да обича изкуството, ако не във всичките, то поне в повечето му форми, за да мога с най-близкия си човек да водя най-любимите си разговори.
Който е казал, че противоположностите се привличат, яко се е излъгал, от личен опит, едно голямо НЕ. Нека просто обича хубавите неща в живота, малките моменти, разходките по плажа по залез и вечерите на свещи и съм готова цял живот да му ги устройвам.

Кристина



За да разбера, че с човека до мен сме един за друг, е нужно нещо много по-силно от първото влюбване и усещането за „пеперуди в стомаха”. Важно е какви са чувствата след този период. Да имаш винаги какво да си кажеш с твоята половинка; да се забавлявате и смеете с глас… заедно; да се разбирате през по-голямата част от времето (все пак малките караници са част от всяка една връзка, особено ако съжителствате заедно); да имате общи интереси и възгледи за живота и света около вас, както и да планирате своето бъдеще като двойка, са едни от най-важните предпоставки за успешна връзка и щастлив брак.

За мен е важно Мъжът с главно „М”, този, на когото бих казала най-сигурното „Да” в живота си, да бъде природно интелигентен, грижовен, авантюристично настроен - с желание за живот, така да се каже, а не „капсулиран” в собствените си грижи и сиво ежедневие. Важно е да бъде забавен и с приятно чувство за хумор (има мъже, които много натрапчиво опитват да наложат чувството си за хумор и това понякога става досадно), но разбира се, и с приятна външност и усет за стил.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.