И от Икеа казаха да на кревата на Кание!

Току що написахме, че от IKEA няма все още реакция на жежкия ентусиазъм на Кание Уест да прави мебели за тях и хоп - реакцията им е факт...

Току що написахме, че от IKEA няма все още реакция на жежкия ентусиазъм на Кание Уест да прави мебели за тях и хоп - реакцията им е факт! Вярно, все още неофициална, чрез Facebook, при това от местния австралийски офис, но пак.

Днес по-рано написахме, че Кание Уест изяви желание да пусне мебели съвместно с IKEA, а вече е факт и първата реакция от представителството на шведския мебелен гигант. Най-бързи в отговор на предложението, на което НЕ бива да се откаже, се оказаха в Австралия. Местният офис пусна в Facebook рисунка на вероятния пръв съвместен проекта на IKEA и мистър Уест — шестместен креват Yeezy. «Ей, Кание, с радост ще видим какво ще измислиш. Можем да те направим прочут!» — се казва в съобщението към рисунката.

Изображението, както и коментарите към него, намекват за клипа на Уест на песента Famous, в който на един голям креват лежат абсолютно голи Джордж Буш, Доналд Трамп, Анна Уинтур, Риана, Амбър Роуз, Крис Браун, Ким Кардашян, Кейтлин Дженър, Бил Косби, Тейлър Суифт и самият Уест. Припомняме, че около песента се разгоря огромен скандал, основно заради фразата «Аз направих тази к.рва известна!» по адрес на Тейлър Суифт, послужила за вдъхновение на представителите на австралийския офис на IKEA.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.