Следва

Дизайн за вдъхновение... Офисът на едни жестоки PR австралийци

INSTAGRAM моментите на View Sofia... дом край морето

Мраморната застинала повърхност на водата се прелива със скалния масив на залива, който е в почти същият оттенък на синьото...

All About Life преди 7 години

Без август да става септември, защото почивките край морето са минали, споделяме част от нашия личен Instagram, който беляза края на юли с чайки и море.
Мраморната застинала повърхност на водата се прелива със скалния масив на залива, който е в почти същия оттенък на синьото. Облаците над него са бледорозови, разкъсвани от гълъбовия си фон на места. Няколко чайки се врязват в хоризонта, намаляват, смаляват се и се скриват отвъд залива. Въздухът е неподвижен и изпълнен с ароматите на всички минали и бъдещи солници. Рибарите са прибрали лодките, преливащи в нюанси на бялото и синьото, очаквайки новия изгрев, за да се слеят с вълните.
Марината късно вечер, преди залез, лодките на кея, крайбрежната улица и рибарите, които са намерили вечен пристан там. Най-романтичната и меланхолична гледка са скалите над водата, в стария град и хоризонта точно преди буря. Щастието, банално, се намира в малките неща. В люлката, която гледа към сините вълни, в лодката, която преминава бавно, в мидите, които порязват босите крака и в самотните разходки по калдаръмените улици, край дървените къщи с кепенци.



























More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.