Следва

Витоша от екстремен ъгъл

Спиращо дъха шофиране на новия INFINITI Q60 на Кит Харингтън

INFINITI отбелязва лансирането на динамичния INFINITI Q60 с клип с участието на един от най-нашумелите актьори в света Кит Харингтън...

All About Life преди 7 години

INFINITI отбелязва лансирането на динамичния INFINITI Q60 с клип с участието на един от най-нашумелите актьори в света Кит Харингтън. Номинираният за награда Еми Харингтън е безстрашен майстор, който стана известен благодарение на последните си широко възхвалявани изяви на сцената и екрана. Сега той участва във въодушевяващ клип за модела Q60 на INFINITI, озаглавен „Tyger“.
Изцяло новият Infiniti Q60 възприема изразителния дизайнерски език на Infiniti. Дръзки извивки, дълбоки прорези, мощно, снишено и широко купе. Отличителни елементи като фарове с форма на човешко око и радиаторна решетка с двойна арка. Иновативен и модерен, но в същото време динамичен и вълнуващ. Това е нов дизайнерски език за спортно купе от нов вид на Infiniti. Q60, показан в този клип, е премиум спортно купе, което съчетава изразителен дизайн и въодушевяващи технически показатели и динамика. Стегнатите, атлетични линии на екстериора загатват за значителния динамичен потенциал на Q60, подсилен от изцяло новия 3,0-литров двигател V6 с двоен турбокомпресор.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.