Следва

Мъжки Trend Report: По АНЦУГ?!?!? Може!

Street Style вдъхновения: Мъжете, по които си падаме...

В традиционната ни стрийт стайл рубрика днес променяме леко посоката на нещата, като тя става с една идея по-фокусирана. И тъй като целият месец август посвещаваме на мъжете...

All fashion преди 7 години

В традиционната ни стрийт стайл рубрика днес променяме леко посоката на нещата, като тя става с една идея по-фокусирана. И тъй като целият месец август посвещаваме на мъжете и по-специално мъжкият стил, днешният стрийт стайл също става част от поредицата.

Подреждаме снимковия репортаж и включваме визии, които заслужават да се видят. Дали защото са пример от най-изявените стрийт знаменитости, отличават се с изряден стил, или пък са еквивалент на най-доброто от сегашните трендове, всичко най-добро от изминалите модни седмици в Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж, разглеждаме тук:

На снимката горе: Ник Уустър

Изпитано от Уустър 

Ник Уустър е облечен със светлосиня риза, дълъг бордо блейзър на райета, 3/4 каки панталони и кафяви дерби обувки.

В окото на тенденциите

С класически бял тишърт, тюркоазено яке и трак панталони, момчето завършва визията си с класически черни обувки и сив чорап.

Минимализъм в синьо

Showgoer-ът носи тъмносин суитчер с лодка деколте и декоративни бели шевове, лек деним панталон с разкроени крачоли и скъсена дължина, както и сандали с ластични ленти.

Принтове за пораснали

Коженото яке е изпринтирано с лика на Мики Маус, което го и прави достатъчен акцент за цялата визия.

Gucci обсесия

Редакторът на италианското издание la Repubblica, Симон Маркети носи кръгли диоптрични очила, копринена риза с панделка Gucci и суитчър Obey.

Ефектът Vetements

Оранжевият суитчър Vetements е съчетан с черни джинси и груби високи кожени кецове.

Нежни пастели

Светлосивият кариран костюм е съчетан с бледолилава ленена риза и бордо слипърс.

Blue velvet

Showgoer-ът съчетава син тишърт с лека винена парка, широки екрю панталони и кадифени слипърс в синьо.

Минимализъм посред лято

Блейзърът с двуредно закопчаване е наложен върху тишърт от сив меланж с V-образно деколте, прави черни панталони и кожени сандали.

Ключов аксесоар

 

 

В изцяло пастелната гама, карираното фино палто е облечено над бял поло тишърт, като каки панталоните са със свободна кройка, а под тях дългите сиви чорапи са съчетани с бели кецове. Чантата тип "паласка" е носена през рамо и заема ролята на ключов аксесоар.

More All fashion