Следва

Копринено меки: перуките на Balmain и първата им рекламна кампания

Кожата има нужда от Тропици и Sisley Laboratories

Кожата има нужда от Тропици и Sisley Laboratories

Shopping преди 7 години

В речниците и в грижата за комбинирана към мазна кожа се изисква абсолютна точност. Има прости стъпки за значително подобрение във вида на неупрятната мазна или кожа с множество недостатъци. Кожните несъвършенства (лъщене, разширени пори, проблемна текстура на кожата, неравен тен), често считани за юношески проблеми, всъщност засягат 40% от жените над 25 г., а така също и мъжете.
Три фактора са отговорни за мазната кожа и свързаните с това проблеми: хиперсеборея, хиперкератинизиация и възпаление. Тези три фактора могат да бъдат усилени от хромонални промени (често през пубертета, но също и по време на цикъл), от околната среда (замърсяване, слънце и т.н.), или от начина ни на живот (стрес, небалансирано хранене, пушене и т.н.). Тук на помощ идва Sisley Laboratories със серията Тропически смоли. 

Днес разглеждаме интензивния серум за безукорна кожа. Продуктът е с висока концентрация на почистващи активни съставки и е истинска SOS формула. Отпушва порите, прави кожата фина и видимо намалява несъвършенствата.
Балансира отново кожата и тя е видимо по-красива. След 7 дневна употреба несъвършенствата са значително намалели. Лъщящите зони са по-малко.
Лека, не лепнеща текстура с кадифено матов завършек, може да бъде нанасян локално или върху цялата Т-зона на мазната кожа.
 

More Shopping