3 къщи, в които душата придобива друго измерение

„А бих ли искал така да живея“ се пита Ралф Лорън преди да сътвори който и да е артикул за дома...

Няма какво да си говорим: там, където живееш, и начинът, по който изглежда това място, са структуроопределящи за това как се чувсвташ, ти, душата, сърцето, умът, децата, кучето, гостите, всичко...

И понеже в случаи като тези няма нужда от думи, ето кадрите, от които става ясно, че един такъв дом осмисля всяко усилие за постигането и мечтаенето му. Вижте!

Апартамент от 19 век, жесток, жесток, жесток! 

Двойката интериорни дизайнери Пиер Еманюел Мартин и Стефани Гаротин избират за свой дом не кой да е апартамент, а именно този – намиращ се в исторически френски квартал в град Лион.

Макар двамата да залагат на модерно обзавеждане, запазват много от предимствата на мястото, изникнало там през 19 в.: много естествена светлина, благодарение на големите южни прозорци, двор, дебел дървен паркет, изящни корнизи и оригинална дървена ламперия.

Къща на плажа, Лонг Айлънд, Ню Йорк

Дженифър Вон Милър (интериорен дизайнер) има свой уникален стил на работа: проектите й включват множество редки предмети, винаги внимателно подбрани. Може би именно затова тя избира да живее в Лонг Айлънд, където се намира тази къща, построена през 1706 г.

Макар вероятно да е била предназначена просто за лежерни и дълги уикенди, Дженифър прекарва всеки ден там: сред антики и много, много вдъхновение и неописуем чар.

Нежна елегантност, Атланта, Джорджия

В дома на Сюзън Каслър има богата смесица от различни елементи. Къщата е строена през 1930 г. и преди Сюзън да си поиграе с вътрешната архитектура на пространството, мястото не изглежда така смайващо.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.