Следва

Чудим се дали ни харесва: Кейт Бекинсейл като гръцка богиня. И с този грим

Помощ: изхвърлете незабавно тези 7 неща от вкъщи, носят лоша поличба

Счупени предмети, снимки с дефекти и дори празни бутилки - често пазени напълно несъзнателно, тези вещи носят кофти късмет и всяка сантименталност около запазването им трябва мигновено да отпадне. Кои са нещата, които, намирайки се около нас, могат да се превърнат в неприятности за собственика си, пишем надолу >>> 

 

All About Life преди 2 години

Често чуваме хората да говорят за положителна и отрицателна енергия и има защо - по един или друг начин различните видове енергия ни влияят във всеки един миг. Тези енергии са в самия човек, в околните събития, в нагласите, но определени неща, които могат да донесат късмет или да ни обградят с разрушителен негативизъм, също носят енергия. Вижте кои са седемте неща, които не бива, при никакви обстоятелства, да бъдат пазени в дома ни. 

Счупено огледало/стъкло

Мнозина са чували за магическата сила на огледалата - професионалистите в областта на магията използват огледалото като портал към другия свят. Смята се също, че тази мебел може да повлияе и на хора, далеч от сферата на магията, и затова не трябва да държите счупени огледала и стъклени предмети у дома - те символизират счупените стремежи. Много хора знаят, че не бива и да се поглеждате в счупено огледало. Това е много стар знак, който винаги олицетворява провал или скръб, а за жените - възможността да останат сами или да „загубят“ красотата си.

Часовник, който не работи

Никога не дръжте часовник, чиито стрелки са спрели - неработещ часовник не си струва да имате както у дома, така и в офиса. Същността на живота е да се движите напред, а не да стоите на едно място, а спрелият часовник символизира стагнация. Ако часовникът спре точно пред циферблата, напротив - пуснете часовника във вода, нека престои там през нощта, а на сутринта го изхвърлете. Ако решите все пак да го задържите, обезателно го занесете на специалист, който да го разглоби, ремонтира и върне към живот. 

Безполезни или счупени предмети

Счупени съдове и всеки друг предмет, който няма абсолютно никаква стойност, не трябва да се съхранява в къщата - това се превръща в благоприятна среда за натрупване на отрицателна енергия. Особено важно е да се махнат счупените чинии, които определено внасят конфликти в къщата, по-специално за влюбени и съпружески двойки. В древни времена се е смятало, че съдовете и приборите за хранене олицетворяват семейното благополучие - младоженците чупят чиниите за късмет, но след брака, посудата с нарушена цялост определено трябва да отиде в кофата за боклук.

Правни документи в шкафчето до леглото

Никога не съхранявайте правни документи по спорни дела в нощното шкафче - смята се, че тези документи, които съхраняват негативна енергия, свързана например с разделяне на имуществото по време на развод или други конфликтни аспекти, могат да имат отрицателно въздействие не само върху мислите и мечтите, но и за цялостния ви живот. 

Празни бутилки

Много домакини държат празни бутилки у дома за най-разнообразни нужди. Например, можете да налеете там през лятото охладен компот или студена лимонада. Но често те просто заливат апартамента, а балконът се превръща в убежище за безполезни контейнери. Поверието ясно казва, че празните бутилки носят бедност в къщата, което не се отнася за неща, които все пак използвате от време на време. Между другото, можете изгодно да се разделите с тази енергийна напаст - просто я предайте на вторични суровини. По този начин положителната енергия дори се привлича в къщата, защото в замяна раздавате отрицателна и „празна“
енергия.

Помощ: страх и паника и как да се справим СЕГА

Снимки с дефекти

Филмовите камери не винаги дават добро изображение, особено в ръцете на любител. Снимки с дефекти на места, където сте изобразени вие или вашите близки, могат да се съхраняват в албум, но не бива да бъдат поставяне в рамка, окачвани на стени или държани на видно място. Смята се, че това също привлича лоша енергия, и, по-специално, болести.

Подаръци от неприятни хора

Човек невинаги може да различи приятел от враг, но все пак понякога може да почувства, че някой от обкръжението му е недружелюбен към него. Това се доказва не само от така нареченото шесто чувство, но и от действията на самия човек, в който се съмняваме. Ако някой от тези герои ви е поднесъл подарък, по-добре е да се отървете от него - смята се, че дори вземането на такива подаръци трябва да се прави с повишено внимание, тъй като с тях можете да приемете и негатива, който дарителят е "вложил" в него.  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.