Следва

Кой е Сървайвърът при лаптопите?

Къде сме с Надя?

София, Петък, Надя, спортен сак от adidas, добро настроение, 3 любими локации на русото изкушение в клин и широк топ - нямаме нужда от нищо друго! Обухме маратонките и тръгваме. Хайде с нас...

All fashion преди 7 години

София, Петък, Надя, спортен сак от adidas, добро настроение, 3 любими локации на русото изкушение в клин и спортен топ. Нямаме нужда от нищо друго! Обухме маратонките и тръгваме. Хайде с нас, пък после ще отговорим заедно на въпроса: "Къде сме?"

Започваме деня ударно! Кафе, приказки по женски, Face to Face, смели планове, натоварен график и няколко бързи финални четки руж, преди да се гмурнем в софийската джунгла. 

Спортът - 60-минутна физзарядка в двора на училището до Надя, плюс 10-те правила за активно спортуващите, беше основна тема в Сряда. Именно в тази стилистка е първата ѝ петъчна задача, за която ще търсим "отметка" в списъка - шопинг! Надя ни разкри в My Style, че е от спортните мацки, които гордо носят маратонки както в ежедневието, така и на сцената. Ето защо избираме заедно нов чифт от adidas, плюс няколко супер-секси и удобни спортни аутфита! 

Локацията - adidas в МОЛ Сердика. Не бързаме за никъде. Докато пробва супер-як спортен аутфит, Надето ни споделя, че не обича да пазарува онлайн и държи на "живата" връзка потребител-продукт. 

Към спортния клин и топ прибавя и супер готините и удобни маратонки adidas pure boost X, в огненочервено. Любов от пръв поглед, първо докосване, първо обуване... Задължително се добавят към кошницата!

Пазарът - завършен! Резултатът - два топа, спортен клин и униклани маратонки. Щастието е пълно!

Спирка номер две - обяд по женски! Скачаме обратно в колата и търсим удобно място за паркиране в центъра. Мисията невъзможна, но е Петък, ретроградният Меркурий е намалил влиянието си, и попадаме на любезни господа от Столичен градски транспорт, които ни опрощават скобата.

Време за обяд. Поръчката е направена - доматена крем супа със сирене, ориз със зеленчуци и минерална вода. И докато похапваме сладко говорим за разделното хранене, диетата според кръвната група, вегетарианството, любимте ѝ книги, песните за път, любов...  Имайте търпение, утре ще ви ги пуснем на виртуалния ни плейър!

Обядът - приключен, сметката - платена, а ние сме отново в колата и се отправяме към спирка номер три - фитнесът. Докато пътуваме натам разглеждаме изключително личния hand made албум на Надя, подарък от най-добрата ѝ приятелка за рождения ѝ ден. Паркираме пред залата.

Ако вече ви се е завило свят, Надя поема цялата вина! Динамичен и на високи обороти, русото ни седмично вдъхновение се старае да поддържа дневния си тонус с движение, много движение и здравословен хранителен режим. Затова няма да ви лъжем - след шопинга, обяда и сладките приказки по женски, Надето ни пожела приятен следобед, защото бяхме на път да прекъснем късната ѝ спортна тренировка. Петък, последна спирка... залата!

И за да не мислите, че седмицата ни приключи така, приготвили сме изненада... Утре, Събота, 5-те любими парчета на Надя ще звучат във View Sofia. Пригответе плейъра си, обуйте удобни маратонки и в събота ще ви чакаме в парка за сутрешен крос. И Надя обеща да дойде!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.