Следва

Като две капки вода: Новата визия на Кайли Дженър копие на старата на Ким

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Сряда е като Понеделник, затова сме твърдо решени да ви покажем модните гафове от изминалите дни така, както ги видяхме...

All fashion преди 7 години

Сряда е като Понеделник, затова сме твърдо решени да ви покажем модните гафове от изминалите дни така, както ги видяхме.

Емили Ратайковски и половин рокля



Денят е вторник, градът е Ню Йорк. Ето как тази седмица виждаме прекрасната Емили Ратайковски. Секси е, красива е и определено сме влюбени в обувките й! Защо обаче тази чаровница е заложила на толкова изрязана рокля, и то на най-неподходящото място? Иначе прилепналата по нея телесна дреха е прекрасна и е подходяща за парти през лятото, ако изключим парчето плат, което липсва в областта на ханша.

"Златната" Кортни Кардашян



Не отричаме, че е хит тенденция да носим бански в градската среда, но Кортни не го прави както трябва, дори и да е в Сен Тропе. Златен бански, златни шорти и телосложението на Ким Кардашян. Никак не ни звучи като нещо секси. Явно Кортни обича да комбинира златно и сребърно, тъй като малката чантичка, която е преметната през рамото си, е наситено сребриста, а фактът, че сандалите й са черни с високи връзки остава без коментар. Просто ще кажем, че е доста несполучило, доста.

 Лидия Брайт - абсурд в бяло

Звездата от The Only Way Is Essex - Лидия Брайт, обикновено е облечена много стилно. На наградите на TV Choice, обаче изненада публиката доста неприятно, потапяйки се в дълга, бяла, дантелена рокля. На теория това звучи добре, но на практика актрисата изглеждаше сякаш се е увила в покривка, която е прекалено дълга и прекалено широка. Не само, че аутфитът не беше подходящ за красивата й фигура, ами я караше да изглежда доста по-пълна и по-ниска. Със сигурност не подкрепяме!

Като принцеса, ама не точно

Разочаровани сме и от радио водещата Фарне Котън и нелепото й облекло. Ако дизайнът беше на класическа принцеска рокля, всичко щеше да е наред, но тюлът, който покрива сатенената горна част създава повече усещане за нощница, отколкото за официален тоалет.

More All fashion