Следва

Да отпразнуваме новата реколта! Есен в златно и Somersby Apple Blend

Луксозно есенно бягство в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, Банско

Земя или въздух? Огън или вода? Открий своя водещ елемент сред живописната природа на Банско през есента...

All About Life преди 7 години

Земя или въздух? Огън или вода? Открий своя водещ елемент сред живописната природа на Банско през есента.

Тази година септември се е постарал да си починеш добре след летните отпуски с два приятно дълги уикенда в началото и в края на месеца. Явно стартът на новия професионален сезон се отлага за октомври, така че имаш още месец да наваксаш приятните емоции и да се заредиш с енергия и свежи идеи за нови подвизи.

И ако през първите 4 почивни дни все още си на вълна дълги нощи и горещи купони край морето, защо не посветиш вторите изцяло и само на себе си. Подари сирелакс на тялото и ума, събери последните слънчеви лъчи, поглези се и се наслади на всички блага, които предлага природата през есента. Какво по-подходящо място за всичко това от Банско.

Есента в Банско е просто възхитителна. Фестивал от цветове постепенно обагря великолепните пейзажи на Пирин. Природата обръща нова страница, а заедно с нея и ти се готвиш за нов старт на една успешна професионална година.

Но това предстои… Засега защо не се насладиш на дългия уикенд от 22 до 25 септември със специалния пакет Четири Елемента от Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, посветен на 4-те елемента – земя, въздух, огън и вода. Опитай всички блага, които Банско може да ти предложи през есента.

Избери само продължителността – за 4 (21-25.09) или 3 (22-25.09) нощувки, а останалото остави в ръцете на професионалистите от хотел Премиер, които ще се погрижат и за най-малкия детайл, за да получиш наистина незабравима ваканция.

След като пристигнеш на 21 септември, се отдай на заслужена почивка след уморителната работна седмица. В свободното си време, защо не опиташ релаксираща терапия в скоро обновения уелнес център Le Spa или пък се наслади на вкусни ястия в някои от награждаваните ресторанти на хотела.

Четвъртък (22.09) е денят посветен на огъня, когато избираш между пълен ден на релаксация в уелнес центъра или освежаваща разходка в планината. Вечерта ти ще продължи с вечеря на открито на фона на впечатляващо огнено шоу край басейна на хотела, докато главният готвач на хотел Премиер изпича рибата ви на барбекю пред вас!

На 23 септември се приготви за вълнуващ ден, посветен на земята! Сутринта започва с йога клас на открито, воден от опитен инструктор. Разбира се, ако не си в настроение за йога, винаги може да я замениш с водна аеробика или аеробика на открито. Денят продължава с поход в планината и очарователен пикник в гората на обособено за целта място с хапване, плодове, безалкохолни напитки и, разбира се, вино.

Четвъртият ден (24.09) е посветен на водата и започва със сутрешна водна аеробика, водена от опитен инструктор. След което се отправяш към най-новата и най-забавна атракция на Банско – най-дългата водна пързалка в Европа! Ако не ти стиска, винаги можеш да се отдадеш на СПА процедури в уелнес центъра или пък да се разходиш из китното Банско.

Последният ти ден в хотел Премиер ще започне с аеробика на открито. След което може да опиташ Процедура за лице с кислород в Le SPA. За да се насладиш пълноценно на своя последен ден, ще се възползваш от късно напускане без заплащане.

Но това далеч не е всичко. Споменахме ли ти за стаите. О, стаите на хотел Премиер са мечтата на всеки пътешественик. Възползвайки се от пакета Четири Елемента, ще бъдеш настанен в стая от колекцията Екзекютив.
Отсядайки в някоя от елегантно обзаведените стаи и апартаменти от тази колекция, гарантирано ще бъдеш разглезен с широкия набор от безплатни удобства и услуги.

Просторни, напълно обновени стаи и апартаменти с дизайнерски дървени мебели, съвършено удобни легла и специално подбрани материи за спално бельо. Сигурна система за заключване на стаите, индивидуално контролиране на климатичната система, напълно зареден мини-бар. Трапезариите разполагат с широкоекранни телевизори и аудио системи, съобразени с вида на настаняването. Баните са напълно обзаведени със сешоари, увеличителни огледала, душ-кабини или вани и маркови комплекти, съдържащи тоалетни принадлежности, халати и чехли.

Започни деня си с чай или кафе, предварително заредени в стаите, и поръчка на закуска по твой вкус. Всеки гост има свободен, бърз и неограничен достъп до високоскоростен интернет.

А дали ти казахме, че те посрещат с бутилка пенливо вино, вода и кошница плодове, специално приготвена от Главният готвач. Ах, идилия! Не усещаш ли вече свежия планински бриз по бузите си?! Запомни това усещане, докато разглеждаш всички подробности за пакета на premiermountainresort.com.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.