Следва

Catch the Colour - Червено

Кой как избра да се рекламира: Giorgio Armani в прегръдка с 90-те

Моделите Лиу Уен, Лия Кебеде, Елиза Седнауи и Аманда Мърфи позират пред обектива на Питър Линдберг за тази изящна кампания...

All fashion преди 7 години

Моделите Лиу Уен, Лия Кебеде, Елиза Седнауи и Аманда Мърфи позират пред обектива на Питър Линдберг за тази изящна кампания.

Силно ориентирани към онези сладки 90 години на миналия век, когато формите бяха по-меки, темпото- по-бавно и спокойствието - по-осезаемо, снимките от рекламната кампания са обединени от названието New Normal.

Фотографиите са прекрасни, в най-добрите традиции на времето "тогава", и внушават алюзия с работите на Хърб Риц и легендарната корица на Vogue UK със Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Линда Еванджелиста, чиито автор е самият Линдберг.

Идеята на новата кампания - дрехите, колкото и да са прекрасни, не бива да омаловажават самия човек, защото личността е над всичко. Оттук и черно белият филтър, и минимумът аксесоари.

Силно, запомнящо се, много елегантно. За което Линдберг има огромна заслуга, прочетете отново историята на живота му ТУК!

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 18 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...