Следва

Дълга рокля

Толкова ретро, но толкова в целта

Ако отвориш стария албум най-вероятно ще откриеш поне 20 снимки от лятото, на които братовчедката с хубавите къси...

All fashion преди 14 години

Ако отвориш стария албум най-вероятно ще откриеш поне 20 снимки от лятото, на които братовчедката с хубавите къси раздърпани джинси ти напомня колко много искаше и ти такива.

През средата на 90-те, и дори в началото на 2000 година, късите панталонки бяха супер модерни при девойките. Преди 10 години всички мечтаехме за подобен род "гащета", радвахме се, когато успеем да си ги намерим, и често пренасяхме в жертва някой чифт от любими джинси.

Този сезон късото пак е на мода, като всички звезди зад океана са с такива.

Можеш да ги носиш с джапанки и жилетка като Никол Ричи, с бял потник и ботуши като Кейт Мос, като Линдзи и Парис - с гуменки и секси топ в ярък цвят или като Риана - със сандали на висок ток и силно вталено сако.

Независимо от избора ти трябва да знаеш, че тази привидно удобна и обикновена дреха всъщност е много, много секси. Ето затова нашият съвет е, особено ако си с обувки на висок ток, да прикриеш възможно най-много от ханша нагоре. Ако пък си с джапанки, кецове или подобни, можеш да си позволиш да си по обикновен бял потник например. Само не забравяй, че е забранено да ти се вижда пъпът.

Има ги по повечето магазини, най-вероятно ще да откриеш такива и в гардероба си, а друг вариант е да си купиш едни джинси от магазин за second hand дрехи и да си ги срежеш както ти е удобно.

More All fashion