Следва

Благоприятните свойства на леда

Bourjois Test Drive: Червено всеки ден, Червено завинаги!

Есента идва, а с нея и топлите нюанси, които ни карат да копнеем за Париж, червено вино и печени кестени, в компанията на изтънчен френски младеж...

Hair преди 7 години

Есента идва, а с нея и топлите нюанси, които ни карат да копнеем за Париж, червено вино и печени кестени, в компанията на изтънчен френски младеж.

Замечтаваме се, а колекцията Red in the city на Bourjois Paris, която въплъщава червеното и всички негови нюанси, отдавна станали част от ежедневието на парижанките, ни помага да изпълним бляновете си и да се превърнем в модерната Бриджит Бардо.

Червеното е повече от цвят. То е моден аксесоар, задължителен акцент върху устните и приятна покана за страст и приключения из дебрите на дамската тайнственост.

Най-подходящият нюанс ли? Този, който подхожда на усещането за мечтателност.

5-те нюанса на червеното на Bourjois Rouge Edition Velvet и Bourjois Edition 12H ме карат да се чувствам по-секси и женствена отвсякога... било то в офиса, по забързаните градски улици или на вечерен стилен коктейл.

С матов или полуматов завършек, с течна или класическа стик формула, тази нова колекция поставя ЧЕРВЕНОТО под светлините на прожекторите.

Разбивам всички рамки като за ежедневната си офисна визия залагам на много тъмно червено с кафеникъв оттенък - новият нюанс 19 Jolie-De-Vin от гамата на Rouge Edition Velvet. Обещанията на Bourjois не лъжат и текстурата на червилото е много лека и кадифена, а комфортът - просто нарисуван върху устните ми. С подчертан матиращ завършек и с подсилен цвят, това е червило, което определено ще намери постоянно място в несесера ми.

Само за да ви убедим, че подходящият нюанс наистина е този, който сами изберете, оцветявам устните си и в  43 Rouge Your Body от гамата на Rouge Edition 12H. Почти неоновото оранжево-червено, наситено и пълно с енергия пасва моментално на великолепния хаос в редакцията, докато в главата ми се въртят картини на кафенета около омагьосващата Сена. Чувствам се като истинска парижанка, отличаваща се с небрежен шик и привкус на дъхави портокали в късен септември.

Червилото покрива устните ми с нежен полуматов завършек, а кремообразната му текстура придава отново максимален комфорт и нямам нужда от повторно нанасяне, благодарение на формулата с до 12 часа дълготрайност.

Почувствай се като същинска изкусителка и овладей до безобразие изкуството на съблазняването с новите нюанси на Bourjois. Точно като мен, като нас!

More from View Sofia

More Hair