Следва

Chanel и ластици за коса? Комбинацията възможна!

Catch the Colour - Spicy Mustard

Докато умовете ни се лутат между последните колекции ... 

All fashion преди 7 години

Докато умовете ни се лутат между последните колекции на Gucci  и Prada, бързаме да наваксаме с есенно-зимния шопинг, по който имаме още безброй неща за добавяне.

Съгласуваме с главните тенденции, директно от котешката пътечка, и стартираме бърз и сръчен тур на любимите онлайн модни дестинации. Посвещавайки се на любимото занимание - Шопинга, не бива да забравяме и цветовите трендове на сезона, които, повярвайте ни, са точно толкова важни, колкото и темите на отделните тенденции.

Според експертите в цветовите технологии Pantone, тонът на горчицата, точно както и червения, зелен и син цвят, оглавяват цветните фантазии на сезон Есен/Зима 2016/17.

Днес, прекрасно вдъхновени от топлия земен тон, правим списък на всичко най-необходимо и желано: вечерна ефирна рокля; boyish равни мокасини; задължителното пухкаво палто; бомбър от жакард и малка сатенена bucket bag.

Това, и всичко останало, разглеждаме в галерията горе>>

А тук долу вдъхваме с наслада от страхотното внушение на горчичените нюанси - топли, сгряващи, искрящи и много нежни, с едничкото условие да съхраним цвета в цялата му прелест. Вижте блясъка върху охрата в първия кадър, елегантните рюшове около рамото във втория, величественото внушение на велура, парката в горчица, абсолютно прекрасна, и отново - блясъка на кадифе в този вълшебен нюанс. Всъщност излиза, че цветът е всичко, останалото са просто подробности.  













След като шопингът е факт и можем да попълним гардероба си с дрехи в есенния цвят горчица, трябва да се подготвим и за тяхното съхраняване и запазване на цвета. И не, това вече не е непосилна и изяждаща времето ни задача, защото помощник в това ни се явяват магическите кърпички Colour Catcher.

Използвате ли ги веднъж, те ще са точно толкова незаменим помощник в пералнята машина, колкото е и омекотителят. Colour Catcher са революционни кърпички за улавяне на отделените цветове в прането. Или с други думи, слагате тъмни дънки при светлите дрехи, в пералнята добавяте кърпичка Colour Catcher и ще сте изненадани, когато извадите прането и видите, че кърпичката е поела всички цветове, а дрехите са останали непокътнати. Кърпичката реагира като магнит - улавя и задържа всички багрила, които са се разтворили във водата. Colour Catcher са истинско попадение, точно като онези готини обувки на Jimmy Choo. Попълваме си колекцията с още един must-have продукт за пране, който e откритието на сезона, пазителят на нашите дрехи.

More All fashion