Men’s Exhibit: Фино украсена реалност от Gucci

Принтове, цветя, техниколор, вталени сака, мини зоологическа градина, мотиви от копринените тапети от преди век и всичко това минало през филтрите на Уес Андерсън представлява новата мъжка линия на Gucci...

Принтове, цветя, техниколор, вталени сака, мини зоологическа градина, мотиви от копринените тапети от преди век и всичко това минало през филтрите на Уес Андерсън представлява новата мъжка линия на Gucci. И ако цялата тази образност не предизвиква достатъчно асоциации в умът, то значи не сте дорасли за да разберете напълно концепцията за мъжка мода и стил на Алесандро Мишел, криейтив директорът на Gucci. Шегуваме се, разбира се!

Но доволно потъркахме ръце, когато за да демонстрира напълно целия размах на мъжката линия, покани бъдещия господин Бонд, който и така разтапя сърцата ни, Том Хидълстън, за една запомняща се фотосесия.

Така откриваме, че зад първоначално стряскащия микс от цветове, десени, шарки и модели се крие една наистина фантастична колекция, която може да ни отведе както на екзотично пътешествие из Индия, така и да ни върне назад към 17-ти век, време, в което след първата половина на века експериментите с цветовете и десените са достигнали своя пик, именно при мъжкото облекло.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.