Следва

Love to quote: 7 будещи възхищение цитата от Лео Ди Каприо

Фаворитите ни от История Първа "Няма да те притеснявам повече!" засега

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи...

All About Life преди 7 години

Ние ти подаваме началото. Един кадър и няколко встъпителни думи. В замяна очакваме с нетърпение продължението. В тази предизвикваща хиляди емоции игра наш верен приятел и партньор в тази толкова любима на View Sofia закачка е HP!

НАЙ-ДОБРАТА от вашите истории ще спечели чисто новия HP Pavilion - 360 градуса революция в забавлението, най-важният герой във всяка интересна история!

Тази седмица всеки ден ще споделяме с вас няколко продължения на всяка от историите, за да подгреем и да ви накараме да сътворите вашата. 

Припомняме си началото на ИСТОРИЯ ПЪРВА ТУК

Мирела Атанасова

"Ти не ме възприе по начина, по който аз си представях. За теб взаимоотношенията ни се крепяха на основа, в която материята беше по-силна от духовността." - отсече Стефан.

Глория не спираше да усеща бодежи в сърцето след всяка прочетена дума. Искаше й се да зададе хиляди въпроси, но знаеше, че неговите думи са премислени. Почувства вина в себе си, че е избързала с мечтите си за почивки, празници, дом и семейство.

"Нека се видим и да поговорим?" - написа плахо тя, докато сълза от чистото и лице капна върху стената на чашата, която стискаше в ръка.

Стефан лаконично отговори: ..."

Анелия Ангелова

"Ти не ме...притесняваш! За Бога! Защо е необходимо да ме нараняваш така? Какво толкова се промени за толкова кратко време? Защо? Защо? Защо ме караш да страдам?", изплака пред монитора Глория, опитвайки се да пресъздаде плача си в думи, за да покаже на Стефан колко много я боли.

"Сложно е...", кратко отвърна Стефан.

"Обясни ми. Все си мисля, че съм достатъчно умна, за да схвана", вече бясна отговори Глория, защото не можеше да проумее как човекът, с когото споделяха мечти, страстни моменти, забавни случки, сега разбива на пух и прах целия розов свят, който имаха и планираха да имат.

"Ако тръгна да ти обяснявам, ще те нараня още повече. По-добре е да оставим нещата така", написа Стефан.
"По-добре за кого? Защото със сигурност не е добре за мен", гневно отвърна Глория, вече тотално объркана.
Отсреща ..."


Габриела Ангелова

"Ти не ме познаваш явно достатъчно добре, за да пишеш такива безумици. Къде се загуби? Цяла седмица нямам мира и се чудя какво се случва с теб? Не ме притеснява твоето присъствие, притеснява ме отсъствието ти. Разболях се от тревога и мъка по теб", Глория искаше да изкаже всичко, което беше таяла дни и нощи наред, но Стефан я прекъсна.

"Недей! Спри! И без това ми е достатъчно трудно. Просто вече не издържах далеч от теб. Да не знам какво става с моето красиво момиче?", нежно отвърна Стефан.

"Тогава защо изчезна? Защо остави твоето красиво момиче, само объркано, тъжно", в недоумение бе Глория.

"Защото не осъзнавах, че ... "

А вие четете, фантазирайте, довършете и спечелете! Вижте останалите истории ТУК. Довърши историята, както ти подсказват импулсът, вдъхновението, фантазията, смелостта, силата, характерът ти. Изпрати ни своята версия на познатия [email protected].

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.