Следва

Да или Не: 425 британски лири за найлон?

Vika Gazinskaya Есен/Зима 2018

No limits!

Runway преди 6 години

Вика Газинская показа новата си, много интересна есенно-зимна колекция, в която най-много харесваме препратката към традициите, защото този прийом е запазена марка на руската дизайнерка. Което придържане към корена не пречи името на работата й този път да е "No limits".

Картите за игра и десетките им символични интерпретации са в основата на колекцията. Обикновени и обърнати сърца, пики и спатии се разпиляват по най-различно скроени дрехи, от рокли до тениски и суичъри. Построена така, колекцията интерпретира вечното противопоставяне на купата и пиката - най "доброто" и "лошото" в колодата. В допълнение виждаме много романтични рокли с най-разнообразни силуети, както и удобни костюми с пижамена кройка, плюс ярко червени атлазени рокли и топове със сложно поставени ръкави, както и дрехи в стил милитъри. Като не става дума за камуфлаж - строгото им внушение идва от цветовата гама и чистотата на линиите. "Счупват" ги "неутралните" шуби от еко кожа - много обемни, но в подчертано светли тонове. Разгледайте!

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 2 дни

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 2 седмици

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.