Vika Gazinskaya Есен/Зима 2018

Вика Газинская показа новата си, много интересна есенно-зимна колекция, в която най-много харесваме препратката към традициите, защото този прийом е запазена марка на руската дизайнерка. Което придържане към корена не пречи името на работата й този път да е "No limits".

Картите за игра и десетките им символични интерпретации са в основата на колекцията. Обикновени и обърнати сърца, пики и спатии се разпиляват по най-различно скроени дрехи, от рокли до тениски и суичъри. Построена така, колекцията интерпретира вечното противопоставяне на купата и пиката - най "доброто" и "лошото" в колодата. В допълнение виждаме много романтични рокли с най-разнообразни силуети, както и удобни костюми с пижамена кройка, плюс ярко червени атлазени рокли и топове със сложно поставени ръкави, както и дрехи в стил милитъри. Като не става дума за камуфлаж - строгото им внушение идва от цветовата гама и чистотата на линиите. "Счупват" ги "неутралните" шуби от еко кожа - много обемни, но в подчертано светли тонове. Разгледайте!

Коментари: 1

Реалист (2018/03/19 / 15:22)
Тотална скука... А кампанията да не говорим, с тази начумерена моделКА, ама то ако от всяка олигарша ставаше дизайнер...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia