Следва

Новите Nike от Riccardo Tisci

Холивудски блясък и филмов разкош. Редакторите гласуват, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

Fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: провелите се в неделя филмови награди на Холивуд 2016.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Миглена, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Сюзън Сарандън

Габриела  5/10

Идеята да облечеш костюм за лъскаво събитие хич не е лоша, даже напротив. В случая на Сарандън обаче, изборът далеч не е най-удачният. Кадифеният костюм е тотален хит този сезон, но при актрисата ефектът е обратен - изглежда ретро и лошо скроен, а обувките към него са ужасяващи.

Цветина 7/10

Керемиденото червено е един от цветовете, които перфектно допълват аурата на вечната Сюзън. Освен това, е топ тенденция за есен/зима 2016-17, а една именита трябва винаги да е в крак с модата, нали? Забележка имам само към странните маслено зелени обувки, боти може би, които никак не се вписват в цялостният аутфит, а са доста грозновати и някак ненаправени за ходене по червения килим.

Миглена 10/10

Пък било то и само защото е тя. И защото червеното кадифе й отива ужасно много.

Оценката ни за Никол Кидман


Никол Кидман в Giambattista Valli

Габриела 10/10

Роклята Giambattista Valli кореспондира прекрасно на излъчването на Кидман, без излишни детайли и претруфеност.

Цветина 2/10

Изборът на Giambattista Valli - супер! Очарователна рокля, която ни носи привкус на средновековие и кралски особи или пък позабравеното време на Джейн Остин. Дизайнът обаче е ужасяващ за Никол, тъй като освен че я състарява, я прави да изглежда и по-бледа. Крехките сребърни сандали на белите крачета, които са без педикюр, също не са добро решение, на иначе стилната актриса.

Миглена 5/10

Не съм много сигурна, че тази флорална идилия ми харесва съвсем. Макар силуета на красивата австралийка да е правилно подчерта от кройката. От друга страна тези напластени, макар и не много, къдри на ръкавите в комплект с “траурната лентичка” на врата и талията ме карат моментално да сменя снимката. А, и за малко да забравя, ужасни обувки!

Оценката ни за Лили Колинс


Лили Колинс в David Koma

Габриела 10/10

Изборът на чаровната брюнетка е много добър, а минималистичният дизайн на роклята позволява дори и на силно изрязаните елементи да изглеждат добре и да не се натрапват.

Цветина 8/10

В стила си дъщерята на Фил Колинс - Лили, редовно залага на по-предизвикателни аутфити, които очевидно са огледало на бунтарската й душа. Гримът на младата актриса е безупречен, както и долната част на разголената й рокля. Банaновият нюанс, който прикрива прелестите й, обаче никак не е удачен за светлата й кожа, което автоматично съсипва магията на интересния и дързък дизайн.

Миглена 3/10

Хм, цепката не е там , определено. Повече плът, по-малко плат, нищо изненадващо. Освен може би безумният бляскав детайл на талията, който крещи “Кич!”.

Оценката ни за Кейт Хъдсън


Кейт Хъдсън в Marchesa

Габриела 7/10

Роклята стои добре на актрисата въпреки че на пръв поглед лъскавата материя, предизвикателният силует и щедрите апликации идват малко в повече.

Цветина 9/10

Перфектен избор от страна на Кейт, която е съобразила роклята с изкусителната си фигура. Акцентът в цветята нежно приляга на светлите й очи и коса и си кореспондира с ненатрапчивият й вечерен грим. За тази рокля бих избрала друг чифт обувки, но и тази вечна класика на заострени nude stilettos също не е за изхвърляне.

Миглена 10/10

Да, ето така се прави! Почти като при Лили Колинс имаме цепка отпред на роклята и огромно деколте, но тук всичко това се случва с класа, която само може да се допълни от красивите раздалечени очи на Кейт.

Оценката ни за Камила Алвес


Камила Алвес в Georges Hobeika

Габриела 7/10

Ярките флорални мотиви подчертават латино-американската красота на бразилско-американския модел, но смятам че една минималистична монохромна рокля в прибран силует би й стояла в пъти по-добре. Относно останалата част от визията й - косата идва прекалено разпиляна, а сандалите груби.

Цветина 10/10

Секси и същевременно изтънчено, Камила е намерила перфектната рокля, която отразява горещата й кръв и нюха към фешън дизайните. Гигантската цепка и голият й крак някак си небрежно ни напомнят за Анджелина Джоли и онази вечерна черна рокля, която стана толкова пословична. А цветята ни напомнят, че няма нищо нередно в това да заложиш на флоралните принтове дори и през студените сезони.

Миглена 10/10

Екзотичната половинка на Матю Макхонъки пръска сексапил в тази черна рокля с флорални мотиви. Естествената й коса буди възхищение и изобщо без много грим и напъни си е чудесна.

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.