Следва

Монограмнно съвършенство: Обикаляме света с любимия Louis Vuitton

Секси Рита. Секси Ора!

Супер приятно "звучи" Рита Ора в рекламните кадри на италианската марка за бельо Tezenis, чиито артикули апетитната хубавица рекламира от няколко сезона...

All fashion преди 7 години

Супер приятно "звучи" Рита Ора в рекламните кадри на италианската марка за бельо Tezenis, чиито артикули апетитната хубавица рекламира от няколко сезона.

Тя е константното им рекламно лице, и тяло, а този сезон отношенията на госпожицата с бранда са вече на качествено ново ниво - дамата създава капсулна колекция, в която намираме приятни, доста секси сутиени, корсети и халати.

Колеги твърдят, че някои от моделите са дотолкова провокативни, че неволно се замисляш дали дизайнът не е взаимстван от снимките на еротичния филм "50 нюанса сиво", в който Рита играе сестрата на главния герой. На нас не ни се струват дотолкова чак еротични, по-скоро виждаме добро бельо върху добро тяло. А комбинацията руса коса плюс черен сатен е от онези, срещу които не вярваме някой да възрази.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.