Следва

Обвиниха Кайли Дженър в долно ПЛАГИАТСТВО

За Хайку-то в косите и ноктите от Stephan

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на Wella Professionals представи пред близо 600 гости в столичната Рейнбоу плаза спектакъла „Хайку“...

Hair преди 7 години

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на Wella Professionals представи пред близо 600 гости в столичната Рейнбоу плаза спектакъла „Хайку“.

Фризьорска поема в три действия за силата на творчеството и красивата вечност на всеки момент. Артистичният екип на марката потърси на сцена съвършенната линия на косите и потопи гостите в атмосфера от цвят и стайлинг, красиво изваян от природните стихии.

Спектакълът проследи творческото вдъхновение за косата от класическата ритуалност на жестовете в алюзия за чаена церемония до абсолютния парти ъндърграунд с Токио привкус.


Фризьорите демонстрираха работа с артистично преувеличени обеми и аксесоари, вдъхновени от кръговрата на природните сезони и с трите действия на шоуто изписаха символично „хайку“ вдъхновението си за новата колекция.

Stephan представи и своя разработка в модните трендове при маникюра. Артистичният екип на марката в областта на ноктите пресъздаде темата Haiku в колекция couture нокти, чиeто основно вдъхновение e представяне на сезоните в една изящна артистична интерпретация и носим салонен вариант.


 

More Hair