Следва

Test Drive: Коледа, нежност, Bourjois

Mini Trend: Косата на Рапунцел

Забравете за перфектно стилизирания боб или пък за кокетно подстриганите дължи на косата...

Hair преди 7 години

Забравете за перфектно стилизирания боб или пък за кокетно подстриганите дължи на косата. Този сезон тенденциите за гривата придобиват съвсем различни измерения.

Последният писък на модата в косите ни подканва да пуснем дълги коси, като тази на Рапунцел. Колкото по-дълга, толкова по-добре.

Противно на очакванията, новите дълги прически не трябва да са супер обемни и гъсти, а даже напротив. Новият тренд е такъв, че може да имаме супер дълга коса под кръста, която лекичко да изтънява в краищата си.

Видяхме жестоката дългокоса "русалка" Рири, а след нея все повече и повече звезди започнаха да се показват с безкрайни гриви, които са топ тенденция в момента.

Лейди Гага, например, не остана по-далеч от колежката си и "пусна" дългите си руси коси по музикални сцени и червени килими.

Разбира се, пускането на толкова дълга коса ще ви отнеме години, на помощ обаче идват екстеншъните. Експертите съветват да заложим на такива от естествена материали. Много важно е също "изкуствената коса" да е с клип защипване и поставяне, тъй като това я прави по-лесна за използване и почистване.

Също така е много важно цветът на екстеншъните да съвпада с цвета на краищата на косата, а не на корените й, защото в крайна сметка удължителите се сливат с по-долната част на гривата ни, а не с корените!

Стилизирането на дългата коса е много лесно, защото позволява какви ли не прически и модни приумици. Напоследък обаче тенденцията е тя да е пусната и свободно да пада около раменете ни. Като тези на Криси Тайгън или пък на Ким Кардашян и по-малката й сестра Кайли Дженър.



More Hair