Следва

Кожата ти обича BIODERMA

Ники Божилов с нова колекция и нов шоурум

Най-новата колекция на лейбъла NIKOLAY BOZHILOV носи името INSECTIC...

All fashion преди 7 години

Ники Божилов представя най-новата колекция от лейбъла си NIKOLAY BOZHILOV - INSECTIC утре, 14 декември 2016 г.. Събитието ознаменува откриването на новия шоурем на марката на бул. Патриарх Евтимий 80 и ще продължи през целия следобед. 

Вдъхновението за колекцията INSECTIC идва от природата, съвсем отблизо, плюс света на насекомите и науката за изучаването им - ентомология. Капсулната колекция изследва формите, текстурите и цветовете при едни от най-дребните представители на животинския свят и ги редуцира в дрехи за съвременния дамски гардероб.
Дизайнът на моделите е резултат от концепцията на лейбъла NIKOLAY BOZHILOV да изследва науката и да я претворява във функционална форма. Редуват се и се смесват твърдо и меко, плътно и прозрачно, мат и гланц, вталено и обемно.Акцент в колекцията са ръчно изработените корсети с елементи от конструкцията на насекомите. Цветовете и материите наподобяват визията на инсектите - черен лак, вълнен мъхест кашмир, сребриста вискоза, санжениращата коприна, меняща цветовете си от зелено към червено при движение и светлина.Модели са Христина и Кристияна, снима Васил Германов.

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 16 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...