Tbilisi Пролет/Лято 2019: Anouki

Tbilisi Пролет/Лято 2019: Anouki

Романтична препратка към 70-те и 80-те...

Брандът Anouki с евро-азиатски, по-точно грузински произход, е любопитна модна идеология, събрала симпатиите, както на европeяните, така и на целия свят. First Lady-то, жената на кмета на грузинската столица Тбилиси, и този сезон запазва характерните си черти обединени под ново наименование.

Именно, дизайнерката Ana Areshidze бива вдъхновена от стари писма на грузински жени датиращи от периода на 70-те и 80-те. Залагайки върху стилистиката на двете плодородни десетилетия, креативната синтетизира красотата в един романтичен образ с леко сладък чар.

Колекцията залага на основните форми, датиращи от миналия век, обединени в игрив еклектичен подход, подбрал новите стрийт тенденции. Присъствието на характерните за тогава плисета никак не изключва съществуването на новите технологии в областа на модата, както и тенденциозното увеличаване на пропорциите и асиметричното изчисляване.

Предимно ориентирана към романтичното розово, колекцията е изработена в нюанси на корално червено, оранжево, пудра и небесно синьо. Артистичното докосване е постигнато чрез допълнението от флорални разработки и polka dots щампи.

Романтичната ретро визия, интерпретирана по модерен Anouki начин, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia