Следва

Най-добрият street style на годината в точно 50 кадъра

Какво ви очаква...

"В офиса на супер симпатични хора, обзаведен с мебели от най-известната верига и приличащ на моден оазис сме!"...

All fashion преди 7 години

"В офиса на супер симпатични хора, обзаведен с мебели от най-известната верига и приличащ на моден оазис сме!"

Звучи ви изкушаващо любопитно, нали?

С приятно чувство и голяма симпатия към вас, нашите читатели, ще си запазим правото да не издаваме всичко от това, което сме ви намислили през 2017-та, защото до Новата година има съвсем малко време, така че съвсем скоро ще разберете сами какво ново ще предложим от страниците си.

Ако не си падате по интериорния дизайн, в което силно се съмняваме, ще наситим модния ви глад, като разкажем кои са тенденциите, които ще останат безвъзвратно в 2016-та, и подсказваме: една от тях е свързана с бижута! И кои, за сметка на отиващити си, са чисто новите, тези, в които ще предстои да се влюбим.

Цветът на новата 2017-та ви се струва прекалено крещящ или недостатъчно характерен? Тук на помощ ще дойдем ние, ще му измислим и разлистим всичките възможни комбинации и интерпретации!

Знаем, че няма да пропуснете да се срещнете и с най-красивата българка и най-красивия българин, в интервютата с тях, вече обещани в класацията ни: Топ 50 на най-красивите българи за 2016-та година!

Януари е месец на филмови награди, но ние ще въздишаме не по актьори, а по рокли!


И още...и още...и още куп хапливи модни статии, бюти материали, фешън експерименти, фотосесии, истории от живота, шопинг разходки... с две думи - цял нов свят за потъване в една нова, ДОБРА година!

Януари е студен, и кисел, и според нас се нуждае от матови тъмни устни и ботуши над коляното на висок ток, всичко това прегърнато в леопардово палто и кокетен клъч. Чакаме Януари, за да покажем как точно това ще се случи най-добре!

Чакайте ни и ВИЕ! БЛАГОДАРИМ и Щастливи празници!
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.