Следва

Dare U: Оранж!

Гала вечер на списание Elle. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с поусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: състоялата се миналата седмица гала вечер на списание Elle за жените в телевизията.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Меги и Йони, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Зоуи Кравиц

Габриела 9/10

Нежен и елегантен избор, много нетипичен за звездната щерка... Свикнала съм да я виждам в черен латекс и производните му решения, а тази визия определено ме изненадва положително.

Миглена 10/10

Толкова е екзотична и специална. И в същото време, зад целия пънк - рок шик, татуировките и малките пълзящи плитчици по главата в кожата на тази смела бунтарка прозира една елегантна млада жена.

Йоанна 10/10

Много нежна и елегантна. Излъчва истинска красота и финес.

Оценката ни за Никол Кидман


Никол Кидман в Rupert Sanderson

Габриела 9/10

Обрано и фино, чудесно решение за австралийката. Кройката на роклята е прекрасна, а обувките с връзки са интересен детайл. Много ми харесва!

Миглена 2/10

Има нещо, което ме смущава , особено в начина, по който се разкроява таи рокля надолу и свършва с нищото, тоест в средата на прасеца.

Йоанна 8/10 

Интересна, класическа и елегантна. Много шик.

Оценката ни за Манди Мур


Манди Мур в Marc Jacobs

Габриела 10/10

Ето как се носи Marc Jacobs без да изглежда прекалено! Манди е страхотна, но пък и визията й е убийствена. Пачуърк роклята сама по себе си е доста крещяща, но в комбинация с нюд грим, стегната ниска опашка и една единствена обица, резултатът е страшно добър. 80-тарските сандали пък са брилянтен завършек!

Миглена 5/10

Толкова много лъскави детайли по роклята ме притесняват.

Йоанна 6/10

Харесвам и Манди Мур, и Marc Jacobs, но в случая за мен визията е твърде груба и неприсъща за нежната визия на актрисата.

Оценката ни за Лора Дърн


Лора Дърн във винтидж Emanuel Ungaro

Габриела 10/10

Чудесна кройка, комплиментираща фигурата на дамата, която я носи и подходящ избор на обувки. Аксесоарът идва под формата на единствен оувърсайз коктейлен пръстен, а прическата е фриволна и освежава доста добре иначе по-строгата вечерна визия.

Миглена 4/10

Може би днес съм по-критично настроена, но първото нещо, което изскача в умът ми когато видя снимката е, че тази рокля “виси” върху нея, не е облечена....

Йоанна 9/10

Излъчва свежест, женственост и стил. Чудесна е!

Оценката ни за Шайлийн Уудли

Габриела 5/10

Червените устни са удачен избор, но не и комбинирани с този макиаж на очите, който изглежда демоде, но и също така никак не отива на актрисата. Изборът на аутфит също не е задоволителен. Памучните панталони изглеждат малко евтино, а топът би стоял по-елегантно, ако беше копринен. Лекото червено палто също не е подходящо за подобно събитие и лесно би могло да бъде заменено с красиво структуриран червен блейзър.

Миглена 10/10

Черно червено, класика!, Освен това няма нещо излишно или липсващо. Допада ми

Йоанна 10/10 

Семпло, класическо и много секси!

More All fashion