Следва

Роузи Хънтингтън-Уайтли е бременна!

Семейството на Кейт Хъдзън в ужас заради Брад Пит

Както може би вече всички знаят, из звездните среди упорито се шушука, че Брад Пит има ново гадже...

Други преди 7 години

Както може би вече всички знаят, из звездните среди упорито се шушука, че Брад Пит има ново гадже.

Според клюките актьорът е заменил Анджелина Джоли с актрисата Кейт Хъдзън. Двойката била толкова влюбена и загубена, че Пит вече дори се е преместил да живее при новата си изгора.

Оказва се обаче, че семейството на Хъдзън тотално не може да понася Брад. Братът на актрисата си позволи да хейтне актьора посредством пост в социалната мрежа.

Оливър е снимал корица на списание, което твърди, че сестра му Кейт и Брад вече живеят заедно, а под кадъра е написал: "Същински ад! Той е супер разхвърлян, пие мляко направо от кутията и не си затваря вратата на тоалетната! И всичко това в МОЯТА къща! Вече ми вика братко и развали отношенията със собствения ми брат Уаят, който вече не желае да говори с мен. Държи децата ми да го наричат чичо Би и вече загуби най-малкото на пристанището в Санта Моника. Майка ми непрестанно флиртува с него и не спира да носи от тези сатенени нощнички по цял ден, а баща ми нищо не казва освен: "Всичко е наред, това е Брад Пит!". Както и да е...нищо не върви добре, време е да се изнасят БП! Искам си живота обратно!"


По всичко личи, че в крайна сметка слуховете за връзката на Кейт и Брад са пълна измишльотина и дори семейството се подиграва на таблоидите, които свързват двамата актьори, че дори вече ги обвиниха и в съвместно съжителство.

За момента нито Брад Пит, нито Кейт Хъдзън са коментирали клюките, че са новата светска двойка.

More Други