Следва

WIN IT! А ти кога за последно се изчерви?

Моника Белучи, Венеция, Dior, деколте

Филмов фестивал, от ранга на венецианския особено, не би могъл да мине и замине без атмосферата му допълнително да обогати присъствието на актьор-благородник като Моника Белучи.

Celebrities преди 4 години

54-годишната актриса се занася с цялото си великолепие на о. Лидо, за да вземе участие в специалното шоу-презентация на драмата на Гаспар Ное от 2003-та "Необратимо", в която Белучи участва с бившия си (и сегашен млад татко) Венсан Касел.

Италианката полага крак на острова в елегантно падаща черна рокля Christian Dior с извънредно ниско слизащо деколте и пристегната с колан, средна дебелина, в талията. Обичайно - Christian Louboutin и трептящи диаманти Cartier допълват визията.

Косата е перфектно изсушена, подредена прилежно, бюти визията - сведена до минимум и подкрепена от солидни слънчеви очила (също Dior), покриващи половината от лицето й, но в никакъв случай оставящи я неразпознаваема.


5 неща, които НЕ правим с мократа коса


 

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 21 часа

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.