Следва

Месечен ХОРОСКОП - Септември 2019

WIN IT! А ти кога за последно се изчерви?

Разменяме истории за руж Lancôme с цвят фюжън

All About Life преди 4 години

Луксозният руж наподобява усещането на "копринен прах", който докосва нежнко кожата със специално пригодената си четчица, за да придаде цвят и контурира лицето за съвършен финиш на всяка грим визия. Цветът остава фиксиран с часове, покритието му никога не изменя вида си, благодарение на съставките, поддържащи балансирано нивото на хидратация и оставящи кожата необременена от нанесения продукт.

Правим бърза справка с неоспоримите качества на най-добрия руж сред любимците ни и най-любимия измежду всички ружовете, за да ви уверим (ако досега не бяхте сигурни), че да участвате е напълно задължително! Три сребристи опаковки крият три пудри Lancôme, с огледалце и собствен апликатор, които на 6-ти септември на случаен принцип ще намерят своите три нови притежателки. Всяка от тях трябва да е: последвала @viewsofia в Инстаграм; да е харесала поста с публикацията; да е споделила като коментар кога за последно се изчерви (готови сме да чуем и защо/ заради кого); знаете, че никога не се сърдим, ако споделите и на стори! Имате седмица да съберете смелост, за да разкажете изчервената си история, успех!

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 18 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.