Следва

Без капка грим: Мис Вселените 2019 преди и след

Double Trouble: Роузи, това ти ли си?

Съвсем случайно, скролвайки в Инстаграм, открихме двойничката на Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Celebrity beauty преди 4 години

София

На пръв поглед решихме, че 26-годишната София Шварцкопф-Тилбъри просто неизбежно прилича на небезизвестния супермодел, но всъщност истината се оказва съвсем друга. След внимателно разглеждане на снимките й, стигнахме до заключението, че всъщност София нарочно и всячески подражава на бюти визията на Роузи. Косите й са руси, същата дължина и нюанс, стилизира ги идентично с тези на "Госпожица изразителни скули", а именно с път през средата и свободно пуснати прави, или с едва забележими вълни.


Роузи

Това обаче не е всичко - София, която по принцип е гримьор, е и племенница на известната гримьорка и основателна на едноименния бранд Шарлот Тилбъри. По подразбиране младото момиче работи за бранда на леля си и се радва на завиден брой последователи в Инстаграм, а влизането в роля съвсем не я затруднява. Тя носи забележително повече грим от Роузи, но с всяко едно нанасяне на макиажа, движенията й имират чертите на сещате се кого. Скулите биват доста подсилени, очите също, за да добият по-бадемовидна форма, а устните са коригирани с филъри за повече обем и допълнително очертани с молив и червило малко извън контура, за да се доближат до особената форма на Роузи.


София 

Роузи

София

Роузи

А вие какво мислите? В анкетата долу>>>

Анкета

Имитира ли София Роузи?

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 1 седмица

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 месец

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 11 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"