Следва

Джоди Лин О'Кийф идва в България за Aniventure Comic Con

Уличният стил на звездите: Роузи в Zara плюс Levi's

32-годишната Роузи Хънтингтън-Уайтли е една свежа и животрептяща надежда в понякога мъгливата ни увереност, че можеш да докараш перфектен стил и без да продадеш жилището си в Манастирски ливади, например.

Celebrities преди 4 години

Жената, освен модел, което е ясно на целия свят, има добър стил и умее да позира величествено, съответно каквото и да сложи, то изглежда почти космическо.


Street style вдъхновения: Огледалце, огледалце на стената


Пример от вчера - боди от Zara (ТУК на цена от 25,95лв.) и миди поличка от светъл деним от култовите американци Levi's, с условието, че е част от капсулната колекция на фирмата за WARDROBE.NYC (ОТТУК - приблизително 400лв.)

Дотук не продаваме нищо от имуществото, обаче ако пожелаем да повторим Роузи и в частта аксесоари, ще трябва да се помисли за сериозен източник на средства. Русото изкушение носи небрежно клъч от мека телешка напа с цена 1 730 лири (3 740 лева) и обувки на ток с мрежа, за които тук е моментът да споменем, че изчезнаха от абсолютно всички онлайн търговски платформи в рамките на 24 часа след като се появиха, бидейки част от pre-fall колекцията на италианската топ-марка Bottega Veneta /тук трябваше да извадим 630 британски лири или 1 360 лева, но е безпредметно да страдаме/.


Pre-Fall 2019: Bottega Veneta


Връщаме се #BackToBasics и си правим един омлет с гледка към Витоша довечера.

More Celebrities