Следва

Дневен ХОРОСКОП - 14.1.2020

Бащи и дъщери: Брадли Купър, Райън Рейнолдс и момичетата им

play date...

Celebrities преди 4 години

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и Брадли Купър са едни от най-известните родители в Холивуд - без съмнение - и като много добри такива, вместо в неделя да се наредят за снимка на синия килим на наградите Critics' Choice, актьорите посветиха деня на малчуганите и събраха Джеймс, 5, Инес, 3, и Леа, 2, за игри в нюйоркския апартамент на Брадли и вече бившата му спътница в живота Ирина Шейк.

Папараците не изпускат шанса да щракнат звездния play date - на разделяне родителското трио си разпределя задълженията поравно: Блейк е взела на ръце Инес, татко Райън отговаря за по-голямата Джеймс, а Брадли прегръща русокосата принцеса Леа Шейк Купър, която не вижда много често и задълго.

Лайвли, известна с неповторимия си моден усет, макар и off-duty, демонстрира блестящ уличен стил в черно палто, широкопола шапка и туидени боти, чиято принадлежност към продуктовата гама на Chanel личи отдалеч.


Блейк Лайвли: "Носех Forever 21 и казвах на всички, че е винтидж!"


От фамилния портрет отсъства единствено най-новият член на семейство Лайвли-Рейнолдс - новородената дъщеричка на актьорите, чието лице и име светът все още не познава.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 19 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.