Следва

Huawei Y6s се предлага вече и в България с повече памет и обновен дизайн

Дневен ХОРОСКОП - 14.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Днес ще имате възможността да дадете старт на някои от по-големите си проекти за 2020. Всичко ще зависи от готовността, както и смелостта да предприемете по-рискови действия и да останете активни до тяхното приключване. Вторник ще ви покаже по неочакван начин, че в любовта, актове на хитрост или секретност могат да бъдат много тежко наказани. Денят ще бъде благоприятен за разговори с приятели за вашите или техните финансови дела и идеи. Жените могат да се насладят на неочаквана придобивка, покупка или подарък. Конфликтите в семейството ще се отнасят до неща, които съвсем очаквано създават напрежение.

Овен, Лъв, Стрелец: вторник ще бъде благоприятен ден за срещи, от които очаквате да си тръгнете с полезна информация, важни съвети и други. Днес ще можете да насочите по-голяма част от работата си в правилната посока. Денят ще бъде добър за решаване на неприятности, особено ако слушате съветите или приемате помощта на човек, роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Телец, Дева, Козирог: днес ще пътувате или ще имате динамична комуникация с хора от различни разстояния. Ако пътувате, има голяма вероятност да срещнете различни закъснения или затруднения. Като цяло този ден ще бъде продуктивен и успешен за вас, независимо от временните неуспехи в първоначалните ви планове.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник ще имате отрицателни очаквания за развитието на някои от вашите дела, което няма да подейства като добър стимул. Отношенията ви с мъжете ще зависят от собствените ви емоционалност и чувствителност. Здравето ви ще изисква известни грижи или ще изникне ангажимент, свързан с някаква терапия или лечение.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник може да получите някои неприятни новини, които в повечето случаи засягат човек, когото познавате. Днешните новини ще променят голяма част от плановете  или очакванията ви в нова посока. Денят включва голямо събитие с участието на момиче или млада жена.

More Astro