Следва

Тони-ан Синг от Ямайка е новата Мис Свят

Ирина Шейк обратно в Москва? Вече?

Назад, назад, моме Ирино?

Celebrities преди 4 години

Според изданието 7Days Daily, което цитира директно известен московски брокер, Ирина Шейк е закупила жилище в един от най-елитните квартали на Москва. Всъщност, Ирина много закратко е живяла в самата Москва - родом е от Еманжелинск, а малко след като я "откриват", заминава за Европа, после и Щатите.


12 пъти Ирина Шейк "по без бельо"


Сега обаче, изглежда е дошъл моментът, в който нашумялата моделка да се сдобие със собствено жилище в родна Русия. Според въпросното издание, жилището е закупено под претескт, че е за майка й - Олга Шейхлисламова. Връщайки лентата назад обаче, се сещаме, че Олга напусна Еманжелинск и се премести в Лос Анджелис при дъщеря си, когато се роди малката Леа - за да й помага, обяснимо.

Баба и внуче много често са заедно, понякога придружени и от мама, припомняме милата им плажна разходка от лятото в Сен Тропе.

Отделно, ангажиментите на Шейк в Русия все повече се увеличават - дали няма да се нанесе окончателно там? След раздялата с Брадли Купър, а и липсата на всякакви сведения за сериозен партньор към момента, плюс факта, че работата й предполага сама да избере точката на местоживеенето си, не виждаме защо Ирина да не се премести в Москва за постоянно. Това, разбира се, би затруднило срещите на Бради и 2-годишната им дъщеря, които и иначе не са чести...

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 1 ден

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.