Следва

It shopping list: Най-красивите рокли до 250 евро

Всички носят: Даниел за Bottega, този път на обувки

те са наистина навсякъде!
 

All fashion преди 4 години

Неоспоримо Даниел Лий за Bottega Veneta е новата модна звезда на небосклона, в която всички сме вперили поглед, а творчеството му през последната една година, откакто всъщност бива назначен на своя пост, задоволява нуждите на публиката за естетика, сходна с тази на оттеглилата се Фиби Файло от Celine. Извървяваният път, както и подробностите около неговата история, припомняме тук, а сега за поредна седмица насочва поглед към следващия дизайн, излязъл изпод ръцете на Лий, който е на път да се сдобие със статус на икона.

Освен цялостната естетика на младия дизайнер, The Pouch е един от основните и първи елементи, по които неговите почитатели не просто залитнаха, но и още провъзгласиха за Чантата на 2019-та година и то съвсем не незаслужено, смеем да твърдим. Вечният силует в комбинация с фините детайли и изкусната изработка придават наистина забележителен вид на чантата, по която въздишаме тук.


Следващият аксесоар, който предстои да се сблъска с подобно внимание, са мрежестите обувки на висок ток и ясно изразено квадратно носле, придържащо се към досегашната естетика на дизайнера при обувките. Широкото деколте на модела бива допълнително акцентирано от фини златни вериги, минаващи по цялата обувка и зад глезена. Дизайнът, който е част от pre-fall колекцията за 2019-та, засега е наличен само в бутиците на Bottega Veneta, както и на едноименния им сайт, а цветовете, в които се предлага, са бежово и черно.



Макар и засега да е труден за откриване, имайки предвид, че pre-fall колекцията все още не е достигнала бутиците, въпросните обувки вече се радват на завиден успех от страна на модните момичета, които бързат да се похвалят с последната си придобивка в социалните мрежи. Част от снимките, на които се натъкваме постоянно, прилагаме ту, а голяма част от тях за заснети в Пулия, Италия, където миналата седмица старата италианска къща заведе няколко от модните момичета, с които работи за специалното представяне на новия аромат Illusione.

Чиста доза вдъхновение, в кадрите по-долу>>>














































More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.