Следва

Телешко с броколи

Различна, красива, силна или емоцията на една пълна промяна

Светът е голям, а промени дебнат отвсякъде!...

All About Life преди 7 години

Светът е голям, и промени /като спасения/ дебнат отвсякъде! Вдъхновяваме се от новия проект на бижуто в центъра на София - Park Center, защото ни е пределно ясно, че да обърнеш имиджа си с гардероба надолу е нещо изключително трудно. За сметка на това силно зареждащо, дори възраждащо. Смело, но смислено, "страшно", но сладко. 

Ние, жените, харесваме да сме последователни в нещата, които обичаме, и, честно признаваме, промените са нещо тотално ужасяващо, било то дори в прическата.

Кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“ обаче доказа точно обратното! Трансформацията може да е нещо очарователно и да донесе нов път в живота! Което е прекрасно, абсолютно прекрасно!

Честно казано, даже лекичко завидяхме на Аделина, 41, първата Хубава жена, осмелила се да се промени, защото крайният резултат е нахално фантастичен.

Търпеливата и сдържана Аделина издава, че започва живота си отначало и може би именно това я подтиква, въпреки момента а срамежливост и неяснота относно крайния резултат, да се реши на модния експеримент.

"Аз съм в период на промени в личен и професионален план. Реших, че бих могла да променя и визията си", признава Ади.

И така, в чаровната й трансформация участват магазин Scandal и колеги стилисти, които подбират елегантна, но същевременно доста дръзка визия за чернокосата дама.

Ненатрапчива, семпла и стилна, Аделина има изцяло нов облик - на една вярваща в себе си жена, чиято визия достойно заявява, че може да се справи с всяко начинание, било то професионално или лично.

Влюбени сме в този клъч на Pepe Jeans, който перфектно кореспондира с лачените обувки с лейбъл Michael Kors.

Елекът на Trussardi в цвят марсала е перфектно съобразен с гамата, която подхожда на госпожа Йорданова, а гримът в същия нюанс ни кара да не можем да откъснем очи от бюти визията й.

Аутфитът на Аделина е така съобразен, че освен модерен, да е достатъчно удобен за работната й среда, а защо не и за кокетна вечеря след ангажиментите.

"Радвайте се на малките хубави неща около Вас и се усмихвайте повече!", казва дамата, решила се на пълна промяна, а ние сме очаровани от дръзкото решение в новата й визия, която определено я кара да изпъква.

Защото, колко красива може да е една преобразена от красотата и самочувствието жена, нали?Потъваме в разкоша на Park Center на бул. Арсеналски 2
 

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 14 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.