Следва

Стил урок на седмицата: Weather friendly!

УАУ! колекция обувки от Дженифър Лопес и Джузепе Дзаноти и много снимки

Дженифър Лопес и Джузепе Дзаноти пуснаха съвместна колекция много секси чепици, която има капсулен характер, т.е. в ограничен тираж е, и е в продажба от онзи ден...

All fashion преди 7 години

Дженифър Лопес и Джузепе Дзаноти пуснаха съвместна колекция много секси чепици, която има капсулен характер, т.е. в ограничен тираж е, и е в продажба от онзи ден.

„Винаги съм бил фен на Дженифър и страшно харесвам как тя изглежда в моите обувки. Беше природна еволюция да заработим заедно. Колекцията, също като Дженифър, е сенсуална, софистична, модерна, но също и много забавна" – споделя италианският дизайнер емоцията си от колаборацията.

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 2 дни

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 2 дни

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.