Следва

Как Kerastase се грижи за твоята коса

E-Light за добро самочувствие

След наложеното мнение, че през летния сезон не се изпълняват почни никакви козметични процедури, сякаш нуждата от тях става още по-натрапчива...

Hair преди 14 години

След наложеното мнение, че през летния сезон не се изпълняват почти никакви козметични процедури, сякаш нуждата от тях става още по-натрапчива. Защото слънцето разкрива малките недостатъци по кожата, онази бръчка, която прикривахме с фон дьо тен (или поне се надяваме, че тя не се забелязва), а точно сега дерма грижите са по-задължителни отвсякога. Всъщност голяма част от козметичните процедури могат да се правят през всеки сезон, а това, на което трябва да наблегнем, е засилената слънчева защита.

Тогава се отправяме към така безболезнения и ефективен метод, наречен радиочестотен лифтинг, за да подсигурим едно красиво лято на кожата си. Защото тя си иска своето и за нея няма сезони.

Ще се доверим на апарата E-Light, който позволява да се използва по всяко време и с моментален резултат. Чрез него ще изпълним тази революционна и авангардна висoкотехнологична и неинвазивна процедура, за да възстановим кожната тъкан.

Имаме право на грижа за себе си. Една обедна почивка време в пъти между 2 и 6 през 3 седмици е условието, от което има нужда кожата, за да стане по-стегната, по-здрава и по-млада с равен и блестящ тен. Процедурите с E-Light успяват да повишат еластичността на кожата, изглаждат бръчките, стягат разширените пори, премахват пигментните петна и възстановят клетъчния метаболизъм! Или просто казано, изглеждаме все по-добре и по-добре. На слънце!

Резултатът от подмладяването настъпва след първата процедура, а крайната визия за ефект от процедурите настъпва един месец след приключване на общия възстановителен курс! Курсът от лечение довежда до трайни резултати без видими възрастови промени в следващите 2 години дори в някои случаи до 5 години.

Това важи и за белези след секцио цезаре. Този модерен начин за раждане не винаги се оказва достатъчно безпоследствен. Още една причина да потърсим вариантите за отстраняване на белези, дори доста груби и то по всяко време на годината. Резултатът е удивителен!

Достатъчно е да изглеждаш добре, за да се чувстваш така. Малките несъвършенства правят големи неща - дискомфорт, съсредоточеност в проблема, а понякога и асоциалност. Защото не ги забелязваш само ти. А лятото е моментът, в който ни се иска да сме по-перфектни отвсякога.

Дотук добре – остава въпросът къде може да се случи всичко това. Нашият кратък рисърч даде следния резултат – професионалните места в София, които ние открихме са Beauty Boutique и Spirit Spa Studio.


Beauty Boutique ул. “Хайдушка гора” 62 тел.: 8581944
Spirit Spa Studio ул. Тулча 37 тел. 8506005

More from View Sofia

More Hair