Следва

Лили Колинс ни кани в розовия свят на Lancôme!

15% off през влюбения месец от Natura Bisse Barcelona

Специални отстъпки за месеца на любовта...

Hair преди 7 години

Специални отстъпки за месеца на любовта предлага луксозната испанска козметика Natura Bisse Barcelona. Революционер в грижата за кожата, марката разработва специални терапии и продукти, които успешно се борят със стареенето на клетките и с влиянието на външните фактори.

Четири от най-популярните продукти на Natura Bisse Barcelona се предлагат с 15% отстъпка.
HIGH DENSITY LIFT е първото подмладяващо козметично лечение, което включва в своята формула регенериращата активна съставка PDGF. Това е ремоделиращ комплекс (получен от тромбоцити с растежен фактор) и Dual хиалуронова киселина. Тя се появява, за да възстанови загубата на обем в определени зони на лицето, като спомага за повишена плътност и по-малко видими фини линии. Този продукт съживява и овлажнява кожата, като същевременно подобрява външния вид на контура на лицето. Идеалният съюзник за максимален комфорт и ефективност в ритуалът за почистване на кожата DIAMOND WHITE CLARITY TONING LOTION осветява, омекотява и предотвратява загубата на вода. Неговата необикновена формула го прави идеален за кожа, която се нуждае от допълнително блясък.



Специална цена до края на февруари имат и два от продуктите от една от емблематичните линии на испанската марка C+C VITAMIN LINE. Тази линия притежава защитни, анти-оксидантни, стягащи, хидратиращи и изсветляващи свойства. Продуктите директно възстановяват и предотвратяват видимите признаци на преждевременно стареене. C+C OIL-FREE MACRO ANTIOXIDANT SUN PROTECTION SPF 30 е единствен козметичен продукт в света, който включва в състава си Macro-Antioxidants®. С екстракт от кората на цитрусови плодове, той предоставя безпрецедентна защита срещу слънчевата радиация и свободните радикали. Именно те причиняват стареенето на кожата. Козметолозите препоръчват продукта да се използва всеки ден.

С 15% отстъпка е и цитрусовият ревитализиращ спрей C+C VITAMIN SPLASH. Той освежава и осигурява моментална хидратацията на кожата. Със своето съдържание на цитрусови и флорални масла, този спрей облекчава и ревитализира кожата. Неговата формула, богата на средиземноморски цитрусови плодове е отличен източник на витамини. Идеален е като ревитализиращ спрей за ежедневна употреба.

„Навсякъде по света Natura Bisse означава красота, класа и стил!" – сподели г-жа Грети Гарсия, официален представител на марката за България. Продуктите се предлагат само в партньорски козметични и СПА центрове на марката. Пълен списък на адресите може да се видят тук.

 

More Hair