Мода

NYFW Есен/Зима 2017-та: Proenza Schouler

15-02-2017 Текст: View Sofia/Габриела Желева Фотография: Indigital 35
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Дефилето на Proenza Schouler е един от акцентите на нюйоркската седмица на модата и поради тази причина новината, че Джак МакКълоу и Лазаро Ернандез местят представянето на бъдещите си колекции в Париж, идва като шок за американските фенове на бранда. С този факт на преден план, есенно-зимната им колекция за 2017-та се тълкува не само като довиждане на дизайнерите с американската почва, но и като цялостна загуба за модната сцена в Ню Йорк.

Самите дизайнери споделят, че искат да отпразнуват Голямата ябълка с колекцията си и по-скоро да запечатат емоциите, които те изпитват към града: "Не става въпрос за политика, а за действие и въвличане. Такъв е Ню Йорк."

Този източник на вдъхновение поставя основите на още една модерна, силна и елегантна колекция: оувърсайзд лачени палта с овча кожа, чудесни кожени елементи като красиво обгръщащата тялото розова рокля, асиметрични деколтета и преобладаващите миди дължини. Забележителен елемент от колекцията е страхотното вмъкване на логото на къщата - с хоризонтално срязване, то се появява в червено или черно като преувеличено прекачване по циповете на част от дрехите и чантите. Немалка част от дрехите идват и с типичните за дизайнерите смели абстрактни принтове, сложни конструкции и наслояване в разнообразни форми, цветове и текстури.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Item of the day

 Le petit black pack 

Виж още
 Le petit black pack

Жълт бутон

Кое е това мъжленце, Рири?

Кое е това мъжленце, Рири?

Виж още