Следва

Най-новият филм на режисьора Иван Павлов "Спомен за страха" с премиерна прожекция в София

"Оркестър без име" се завръща като мюзикъл в зала Арена Армеец

Най-любимият български филм за всички времена „Оркестър без име“ се завръща като най-големия мюзикъл, правен някога у нас...

Music преди 7 години

Най-любимият български филм за всички времена „Оркестър без име“ се завръща като най-големия мюзикъл, правен някога у нас! 

Един спектакъл „За любов, раздяла и още нещо…“

Оркестър без име - Мюзикълът ще покори публиката в Арена Армеец с впечатляващ, звезден актьорски състав, оригинални изпълнения на живо, удивителни декори, пресъздаващи до най-малък детайл сцените от вечната класика на великия Станислав Стратиев. Незабравимите образи ще бъдат пресъздадени под режисурата на Борис Радев и отново ще оживеят всички онези култови реплики – символ на цяла една епоха.

Но това не е всичко! Най-талантливите български артисти, певци и танцьори ще се превъплътят в легендарните герои на знаменития „Оркестър без име“. Още през следваща седмица ще бъде обявена и първата звезда на спектакъла.


ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

More Music