Следва

MFW Есен/Зима 2017-та: Prada

MFW Есен/Зима 2017-та: Les Copains

Историята на Les copains дефилето за Есен/Зима 2017-та започва с добре познатите герои от приказки като Алиса и Дороти...

All fashion преди 7 години

Историята на Les copains дефилето за Есен/Зима 2017-та започва с добре познатите герои от приказки като Алиса и Дороти, а завършва с влиянието на съвременните инфлуенсъри.

Отдадена на идеята за контрастта, колекцията побира в себе си абсолютните класики на дамския гардероб, смесени с романтиката и ефирността на женствените поли и рокли. Фини плетива биват съчетани с груби кожени акценти като бюстиета, чоукъри и гривни; а мъжки палта разкриват къси поли с бродерии от звезди.

Силно декорирани, палтата, топовете и роклите идват с богати и сложни бродерии на пеперуди, звезди, цветя и много често те са дори под формата на оригами.

Плетивата заемат главна роля във внушението на колекцията: изработени на ръка, тук място намира финия като паяжина мохер, но и още кашмир и ангорска вълна, имитираща кожа с косъм. Акцентът в плетивата бива допълнен от коприна и лурекс в силни металически тонове, които обаче запазват монохромната тоналност на визиите - черно, червено, марсала и кемъл. 

Целият блясък на колекцията намираме в галерията горе>>>

More All fashion