Следва

Защо толкова срамежливо, Ирина и Брадли?

Говори ми за ЛЮБОВ: Гергана Змийчарова

Любовта няма граници! И дава криле да вършиш всичко, абсолютно всичко!...

Други преди 7 години

Любовта няма граници! И дава криле да вършиш всичко, абсолютно всичко!

Граници няма и днешната нежна и артистична душа, с която се срещаме. Попиваме толкова магнетизъм, че чак политаме на криле, криле на желанието, криле на моженето, криле на силата и справянето, на живота...

Актриса. Художник. Фотограф. Гергана Змийчарова е ИЗКУСТВО в пълния смисъл. Миналата година номинирана за "Икар" за ролята й на Жана Д’Арк, тази изпъква жестоко в "Майстори" в Народния театър.

Каква е/са най-силната/ите емоция/и на Гергана, четем сега:

Разбрах, че срещнах Любовта на живота си, когато... думите започнаха да се превръщат в действия, намеренията в планове и плановете - в реалности.

За мен Той е... раменете, на които се покатервам, за да видя и аз; огняроинтелигенция; ръката, която ми маха отдолу, когато летя; празна тава от пълнени чушки; Кралят (без трон); скривалище; дванадесет чаши от кафе до статива в ателието; най-идиотските чатове; Чудовище; среднощни разговори шепнешком; дланта, която ми трие сълзите; четене на женски списания в колата; скици по пода; най-голямата следа в снега; геният-който-ми-топли-краката; страшни глупости; "може ли и аз сега да си кажа!"... , но не е... наясно още колко много Е!

Може да тежа едва 47 кг., но съм... много тежък случай!

И въпреки крехките си рамене, мога да повдигна и планина, ако... съм убедена, че на тази планина не й е там мястото!



Когато рисувам играя... когато снимам играя, когато пиша играя, когато играя не винаги играя...

А когато съм на сцената, рисувам... йероглифи с тялото си и картинки в главата си.

Без детето си едва ли щях да бъда... принудена да откривам светлия лъч в мрака; да посочвам добрата страна на всяка лоша новина и да се смея с глас на неприятностите в опитите си да го превърна в човек, който вижда доброто, избира щастието и обича живота!

Улавям се като героинята си Милкана от „Майстори” в моменти, в които... искам да „стана малка… мушица или мравка, или… като оня в приказката: „Духнала на него Слънчова майка, той станал игла и тя го забола зад вратата!”

Предпочитам да снимам, пред това, да бъда снимана, и обратното, в мигове на... суета. Само в пристъпи на суетност предпочитам това пред онова. През останалото време нямам претенции. Върша каквото има да се свърши с повече или по-малко вдъхновение и добра воля. Но пък пристъпите ми на суетност са често явление...

В живота вчера, днес и утре, 50 нюанса сиво не са... израз, който има някакво значение за мен. Така и не се заинтригувах достатъчно, за да прочета този роман, не гледах филма и не се задълбочих никога дори в разговорите по темата.



Но пък от скрина на тавана винаги мога да извадя цветни... парцалки; нечии остатъци от ежедневие; спомени; ненужни предмети и да сглобя нова малка вселена, ако ми потрябва такава.

Няма да се противя някой да ме хване за гърлото, в случай, че... репетирам и режисьорът поиска това.

Използвам огледалото най-вече, за да... забележа отново всички неща, които не харесвам в себе си и много рядко, за да си кажа: "Горе главата, чудесно момиче, аз те обичам!"

Може да ме видите с ангелски криле, когато... ме обикнете. Обичта има способността да прибавя на всекиго ореол и криле, но е хубаво да помним, че ангелските криле в нашия грешен свят са реквизит на Обичта, а не атрибут на обичания!



Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодарение на стиха, целувката в цъфналата ръж и Ballantine's.


Благодарим за приятната атмосфера и прекрасното отношение към нас и нашите гости на ресторант SASA Asian Pub!

Любовните ни послания се изписват на новия, готин и забавен Lenovo Yoga. Така ги съхраняваме завинаги, и на екрана, и на хартия.


• За перфектната грим визия на нашите гости се погрижиха очарователните момичета от Dior, винаги с внимание към детайла!


Приятната атмосфера и много вкусната азиатска кухня на нашите любезни домакини от ресторант SASA има два адреса:

SASA Radisson, пл. „Народно събрание“ 4
SASA Paradice Center, Paradice Center, ет.2


Нали не сте забравили другите епизоди от поредицата "Говори ми за ЛЮБОВ"?

Любовта на Макс Пирски
Любовта на Анжела Недялкова
Любовта на Графа
Любовта на Стефания Колева
Любовта на Константин Трендафилов
Любовта на Михаела Филева
Любовта на Voin de Voin
Любовта на Антония Комитова
Любовта на VenZy
Любовта на Юлия Спиридонова
Любовта на Правдолюб Иванов
Любовта на Иван и Александрина
Любовта на Сани Жекова
Любовта на JEREMY?
Любовта на Ася Капчикова
Любовта на Димитър
Любовта на Георги
Любовта на Сара
Любовта на Григори Кюлев
Любовта на Зорница София
Любовта на Алекс и Влади

More Други