Седмичен ХОРОСКОП - 13.03 - 19.03

Astro преди 7 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В този период представителките на зодията ще решат стар проблем, който им е носел много безпокойства до момента. Сега сте малко по-смели и решителни, така че се възползвайте от тази своя сила. 
Очакват ви невероятни любовни тръпки и романтични моменти. Необвързаните ще се впуснат в нова връзка, а пък тези с половинка ще разберат, че отношенията им с този човек са по-сериозни, отколкото е изглеждало в началото, и ще направите следващата крачка във вашите отношения.

Периодът задължава да изясните някои въпроси със семейството и близките си. Интересни и непредвидими отношения ви очакват с хора, родени под знаците на Риби, Рак или Скорпион. Предложение или изненадващи новини силно ще рефлектират на бъдещето ви.
Още в понеделник ще пожънете успехи в много ваши начинания. Резултатите ще бъдат много по-добри, отколкото сте очаквали, а вашите приятели ще ви следват рамо до рамо във всичко.

Вторник и сряда са дни, които трябва да бъдат изцяло за вас. Прочистете ума си, помислете за себе си. Ако някой ваш близък или приятел има нужда от помощ, отзовете се – сега вие сте по-добри съветници от когото и да било. Уверете се, че всеки ден казвате на важните за вас хора колко са ценни и колко ги обичате.
Четвъртък и петък са дни на веселие и смях. Имате нужда от излизане, танци и емоции. Предвид динамичната и усмихната седмица, в събота и неделя дори задълженията у дома ви изглеждат вълнуващи.

Хороскоп

Още от Astro